18. elokuuta 2014

PartyLite konfferenssi viikonloppu

Tämä oli sitten 10. kerta elämässäni kun oli PartyLIte konferenssissa. Aloitus kutsuni pidettiin 16.8.2004 sen vuotisen konfferenssin jälkeisenä maanantaina. Muistan ikuisesti sen kun Marikalta (konsultiltani ja sponsoriltani) ei tullut ääntä. Hauskaa siis oli ollut. Olen aloittajana ollut tyypillinen konsultti: jahkailin juupas eipäs 3kk ja päätöksen tein hätäisesti. Tarkoitus oli vaan tilailla ystävien kesken. Minut kirjattiin sitten konsultiksi 24.8.04 PartyLIte järjestelmään.

Mutta kuinka ollakaan minä löysin PartyLitestä ihan oman rakkaan maailmani ja viikon päästä saan viettää 10v juhlia. En olisi ikinä uskonut, että nämä vuodet antaa näin paljon: niin kokemuksina, ystävinä, kuin tietysti taloudellisestikin. Joskus väsyttää täälläkin, mutta aina jaksaa innostua. Ja juuri nyt olen innostunut meidän uudesta kuvastosta!

Perjantai aamulla lähdettiin Hennan ja Rian kanssa ajelemaan kohti Jyväskylää ja paviljonkia. MInun yksiköstäni oli matkalla sen verran ruskaasti porukkaa, että matkattiin 4 autolla. Mutta kas kummaa, perilla oltiin lähes samalla kellon lyömällä :D Ollaan me niin vaan PORUKKA!!!

Ensin piti kirjaantua hotellille ja sitten konfferenssi kauppaan ostoksille. Samalla tapaamaan tuttuja ja kyllä sitä puheen sorinaa sitten piisasikin. 

 mää ja Marko, Nordicin toimitusjohtaja Marko SaarenkantaKristiina ja Niina
Uutuus tuotteita piisasi myös valtavasti kuvattavaksi.


Sitten hotellille vaihtamaan bilevaatteet päälle ja klo 19 alkoi juhlaillallinen, joka sisälti ruokaa, seuraa, palkitsemisia ja Jari Sillanpään! Yksikköni tuloksista sain olla onnellinen ja päästä noutamaan palkintoja. Kiitos tytöt ja hyvä me!
 "perus" tavoitteiden palkittiin TOP5 ja olimme minunkin yllätykseksi Suomen 4. paras yksikkö ajalla 1.1-31.6! Loistavaa naiset!
 Juhlissa palkittiin myös vuoden linja Nordicissa. Onnea Tuija ja Timanttilinja!

Ansioitunut yksikköni tapahtumassa!
Olivat jälkiruuan valmistanut minun värikoodin mukaan!

Ja illaan pääesiintyjänä oli Jari Sillanpää!
Jarilla oli seuraavana päivänä synttärit, joten lahjakin oli tiedossa!!

Sitten yön tunteina unille ja lauantaina alkoi tiedollinen ohjelma.

Valmiina konferenssi ohjelmaan!

PÄivä sisälsi tietoa tulevasta, olevasta ja palkitsemisia!
Nautinnollinen päivä.
Illalla oltiin kotona vasta klo 23, joten tässä menee taas pari päivää elpymiseen

Kiitos kun piipahdit!

Jehkotar

Ei kommentteja: