17. elokuuta 2014

5 päivää elämästäni - 5 päivä

Paperiliittimen Riikka haastoi minut jo edellisviikolla tähän hauskaan haasteeseen: 5 päivää elämässä. Riikka teki tämän englanniksi, mutta toki saa tehdä suomeksikin, kuten minä teen. Eli tehtävänä on dokumentoida kuvin ja tekstein blogiin omasta elämästä 5 päivää. Päätin heti dokumentoida viime viikosta ma-pe, koska sattui olemaan vielä todella mielenkiintoinen viikko. Suurin osa kuvista on otettu kännykällä, koska se on aina joka paikassa mukana.

Viimeinen päivä on perjantai 8.8.14.
Päivä alkoi heti aamutuimaan sillä, että pakkasin autoon tavarat ja ei muuta kuin menoksi hakemaan Arja ja matka alkoi kohti Turkua ja MAtka Luovuuteen tapahtumaa.


 Matkamme ensimmäinen kohde oli Klemmarikellari. Mun ja Arjan ensimmäinen vierailu Jonnan kesällä avattuun kivijalkakauppaan. Siellä riitti sitten sitä katseltavaa ja osteltavaa.

 Jonnan puodissa oli myös tälläinen suloinen pikkukaverikin seurana! 
Aivan ihanan rakastettava karvakaveri!
Shoppailtuakin tuli hieman - tunnustan!

Siellä kun oli budjetti käytetty ja tarinat kuulumisineen vaihdettu, niin jatkoimme matkaa Myllyyn. Siellä menimme vierailulle Inspiraatio-nimiseen askartelukauppaan. Pienet ostokset sieltäkin.


Sitten alkoikin jo vatsa kurnia ja ei muuta kuin syömään

Aika juoksi ja oli aika lähetä kohti Aurajoen rantaa ja Matka Luovuuteen tapahtumaa Turkuun.
Osoitteena oli S/S Bore laiva. Se oli tapahtumapaikka ja myös paikka jossa yövytään.

Kokoontumisen jälkeen meillä oli ohjelmassa voimattavaa valokuvaustaKUn kuvaukset oli saatu valmiiksi, niin lähdemme porukalla syömään.
 Pelkeäsimme, että se kerrossänky sitten on - no Arja oli luvannut kiivetä. Mutta ei meidän hytissä sitä sitten ollutkaan ja hyvä niin.


Sen jälkeen olikin jo niin takki tyhjä, että oli aika painua pehkuihin.

Tähän haasteeseen kuuluu myös aina joka päivä jonkun haastaminen. Viimeisene päivän kunnaiksi haasteen saa ottaa ken haluaa! Kerro sinäkin hieman elämästäsi kuvin ja sanoin. 
 Tämä haaste oli tässä, kiitos!
Jehkotar

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upea postaus. Kiitos.

Riikka Kovasin kirjoitti...

Ihana kun lähdit mukaan! Näitä postauksia oli todella kiva lukea! Kiitos!