5. syyskuuta 2011

4v ARVONTA

ARVONTA SUORITETTU - VOITTAJAT OVAT


ja


VOITTAJAT - LAITTAKAA SÄHKÖPOSTIINI OSOITTEENNE, 
niin laitan voittonne tulemaan lähipäivinä!!

Kiitos osallistumisesta kaikille!

*******************

Hei kaikille!

Niin ne vuoden kuluu - 4 vuotta sitten tasan 9.8.2007 
perustin ensimmäisen blogini ja siitä 
tämä aktiivinen ja vaihteleva blogielämäni on alkanut!

Tämän hetkiseen kävijälaskuriinkin tuli tällä viikolla 100.000 kävijää!
Kiitos teille kaikille kävijöille ja tupla kiitos kommentin jättäneille!

Päivääkään en vaihtaisi pois - kiitos teille kaikille jotka
ilahdutatte minua piipahtamalla blogissani ja 
jättämällä kädenjäljen käynnistänne!

Tähän Blogspotin blogiin muutin 29.8.2008, eli täällä on kohta takana 3 vuotta!
Elokuun on elämäni tärkein kuukausi tavallaan monella tavalla...
tai ainakin tässä kuussa on tapahtunut normaalia enemmän ihania asioita..

Olen itse syntynyt 24.8.1968
Esikoispoikani on syntynyt 22.8.00
Sain tietää eläkkeelle pääsystä elokuussa 2004
Aloitin PartyLite konsulttina 24.8.2004

voi olla vielä jotain muutakin, mutta nyt ei muisti pelaa...

ARVONTA pitää juhlapäivän kunniaksi järjestää 
ja aikaa osallistua 
ON KESKIVIIKKOON 31.8.2011 kllo 23.59 asti!
huom! JATKOAIKA!

PISTÄ KOMMENTTI POSTAUKSEEN, 
niin olet mukana arvonnassa!
Kommentissa kerro joku 
mielikuva/sattuma/tapahtuma
joka liittyy minuun!!!!


Arvon ainakin 2 muhkeaa pakettia, jossa on 
askartelutavaroita (uusia ja uusiokäyttöön soveltuvia), 
kynttiläntunnelmaa ja ehkä jotain muutakin mukavaa!
Paketit voinen kuvata tänne, kunhan ne on koottu valmiiksi... alut on jo ;D


Mukaan arvontaan!
Ihanaa elokuuta!

Jehko

34 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Onnea 4-vuotisesta blogittamisesta! Olet ollut uskomaton inspiraation ja rohkaisun lähde minulle! :-)
Tämä haaste on ollut mielessäni sen julkaisemisesta lähtien ja postaan oman korttiaskarteluni ja siihen liittyän tarinan viikonlopun aikana! Mukaan mahtuu yksi "läheltä piti" tulipalokin!

Erja kirjoitti...

Minullekin tärkeä kuukausi on elokuu ja olen myös syntynyt elokuussa niinkuin Jehkokin! Minulle tärkeitä tarinoita ja niihin liittyvä korttiaskartelu on nyt esillä blogissani! Onnea Jehko! :-D

Paulette kirjoitti...

Onnittelut syntymäpäivän ja blogin 4-vuotispäivän johdosta! Sinun blogisi oli niitä ensimmäisiä, joihin törmäsin, ennen kuin aloitin oman bloggailun...

Maarit kirjoitti...

ONNEA ONNEA 4-VUOTIAALLE!!!

Asia joka liittyy sinuun... Sun kanssa ei ole milloinkaan tylsää ;D joka tapaaminen on ikimuistoinen ja sitä muistelee vielä pitkään jälkeenpäinkin. Harmi kun Rauma on niin kaukana, mutta pianhan me nähdään... :D Halaus.

PaulaL kirjoitti...

Onnea kolmevuotiaalle ja kiitokset mukavasta blogista! Täältä on haettu inspiraatiota monta kertaa ja käyty ihastelemassa ihania tuotoksiasi! Tavattu ei olla koskaan, nähnyt olen sinut jossain messuilla tyyliin "toionjehko!" :D Toivottavasti bloggaus jatkuu! Muakvaa syksyä!

Heli Matero kirjoitti...

Paljon onnea sekä blogillesi, että sinulle itsellesi.

Kommentti: Tapasimme ekan kerran Ikeassa ja siellä kahvilassa leimailimme leimakuvia.

Katukettu kirjoitti...

Paljon onnea 4-vuotiselle blogitaipaleellesi!
Miulla ei nyt oo sen kummempaa sattumaa/tapahtumaa sinuun liittyen ku sellanen, että siun blogisi (maijun blogin lisäksi) oli ne ekat blogit, joista etin tietoa, nettikauppoja, ohjeita, vinkkejä. Oon laiska kommentoija ollu aina, mutta siun blogi on kuitenkin miulla seurannassa ollu siitä asti, kun oman blogin pidon alotin. =)

Lumituulia kirjoitti...

Onnittelut kaikkien merkkipaalujen johdosta!
Ensimmäinen seuraamani askartelublogi oli Kirsikan korttipaja ja sieltä johkaannuin sinun blogiisi ja tunnistin sinut PartyLitelaiseksi ja näin minusta tuli blogissasi kävijä. Täältä löysin myös maininnan blogitapaamisesta Raumalla syksyllä 2008, jonne sitten osallistuin vaikka itselläni ei vielä silloin blogia ollutkaan, mutta perustin kyllä hieman blogitapaamisen jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Tavattu on toissa vuonna Leimailutaivaassa.... Ja siitä se ajatus sitten lähti...Olit pirteä persoona ja kiinnostuin leimailusta ja kortteilusta yleensäkin. Kävin lukemassa blogiasi ja sieltä löysin linkkejä muihin korttientekijöiden mm.Maijun blogiin sekä eri nettikauppoihin. Niissä on sitten vierähtänyt tovi jos toinenkin.
Paljon uusia vinkkejä ja ideoita...
aivan uusi maailma avautui.
Blogia en ole vielä perustanut, mutta olen pikkuhiljaa alkanut lämmetä ajatukselle. Olen sitä mieltä, että jos perustan blogin, niin pitää löytyä myös aikaa päivittää sitä. Ehkä joskus...
Niin ja onnea merkkipäivinäsi!
-Raili-

Maisku kirjoitti...

Onnea nelivuotiaalle!! :) Ekana tuli mieleen se siun Jehkotar Card Challenge, johon tuli aika usein osallistuttua ja se oli ensimmäinen korttihaaste johon osallistuin ikinä! :)
Sitten tuli mieleen että (jos nyt ihan oikein muistan..) sulla on aina aika rohkeat hiukset, kivaa :)(ei siis olla ikinä tavattu, mutta kuvista päätellen.)

Maisku kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tiina K-P kirjoitti...

Onnittelut, neljä vuotta on mennyt nopiaa! Mä olen varmaan parisen vuotta seuraillu sun blogia ja ihaillu sun töitä. Livenä sut näin ekan kerran Seinäjoella Tinksitiinan järjestämässä askartelutapaamisessa tänä kesänä : )

Jensku kirjoitti...

Kovasti paljon onnea!:)
Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa jo hyvän aikaa sitten, kun aloin varovaisesti kiinnostua paperiaskartelusta.Nykyään olen jo täysin hurahtanut kyseiseen aiheeseen. :D Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti kurkkimassa askartelujasi ja muistaakseni olen ostanut sinulta jonkun leimasimenkin.

Riikka kirjoitti...

Hei, miten minä muistelen, että näihin synttäreihin liittyi joku haaste? En kuitenkaan löydä sitä nyt :/ Sinun blogisi oli se ensimmäinen johon "eksyin" kun tutkin joulukorttimalleja, ja löysinkin uuden aivan ihmeellisen maailman ja sillä tiellä ollaan. Ihastuin värityksiisi myös kovasti ja väritänkin pääosin kuivapastelleilla nykyisin :) Onnea blogille!

Jehkotar kirjoitti...

Riikka - oli haaste.... mutta 2vkon aikana ei ollut kukaan muu ostallitunut kuin Erja, joten päätin sen poistaa ja pistää osallistumisen "helpommaksi" - Kiitos kaikille kommenteista! Hauskoja ja antoisia muistoja on minullakin näistä vuosista!

Piparminttu kirjoitti...

Onnea blogillesi Taru!! Blogimaailmaan sekaantumisestani syytän yksin sinua ja blogiasi ;)

Romulus kirjoitti...

Onnittelut 4-vuotiaalle!
Sinun blogissa on tullut käytyä lähes alusta lähtien melkein joka päivä. Täältä löytää inspiraatiota ja ideoita omiin tekemisiin :)

samentti kirjoitti...

Onnea todella kivalle blogillesi!
Ei olla koskaan tavattu, mutta tätä blogiasi olen seurannut ja lueskellut säännöllisesti jo pitkän aikaa. Olen aina ihmetellyt, mistä sinulla riittää aikaa ja energiaa kaikelle, mitä touhuat ;=) Tsemppiä eteenpäin ja hyvää syksyn alkua!

Taava kirjoitti...

Kappas vaan, ensimmäisen blogisi olet aloittanut mun synttäripäivänä ;-D
Onnea pitkälle blogiurallesi ja jatkoa toivotaan. Mä muistan sut ehkä parhaiten siitä Riihimäen tapaamisesta, kun me juteltiin pitkään kahdestaan ja jälkeen päin ihmeteltiin, ettei kukaan keskeyttänyt meitä ,-D

taru76 kirjoitti...

Onnea Taru blogille ja myöhästyneet synttärionnittelut sulle!!!

Mä olen sitkeä ja pysyn alkuperäisessä haasteessa. Blogista voi siis lukea miksi toukokuu on mun suosikkikuukausi. Alusta asti oli tarkoitus osallistua, tää nyt meni vaan näin viimetippaan.

lehtipollo kirjoitti...

Onnea nelivuotiaalle ja muidenkin elokuun merkkipäivien johdosta! Mielikuvani sinusta: ahkera ja tuottelias kortteilija joka järjestää kivaa myös muille!

Leenamummi kirjoitti...

Heippa ja onnea!!!

Olet yksi niistä ihanista idoleista, joita minulla täällä blogimaailmassa on. Olen myös ollut onnekas ja tavannut sinut "livenä" aika monesti erilaisissa tilanteissa, kaikki mukavia, ja seuraavan toivon tulevan ihan piakkoin;)

P.S. Minullakin oli tarkoitus postata syksyinen korttipuu, mutta tässä sitä ollaan.

TaijuS kirjoitti...

Paljon onnea 4-vuotiaalle blogillesi!
Sinun ja Maijun blogit oli ne ekat blogit, joissa vierailin vakituiseen. Parhaiten muistan Jehkotar Card Challengen, jonka pohjalta tuli monta korttia värkättyä. Tavattu ei olla koskaan.

Sanna kirjoitti...

Onnea 4-vuotiaalle :) Ensimmäiset tutustumiset lienee tullut slamien yhteydessä, sitten jehkottaren haasteiden myötä ja viimein viime kesänä tavattiin nenätysten konferenssissa...(tuo PartyLite juttu onkin itselläni jäänyt miltei kokonaan kuluneen vuoden aikana :( )

wiiks kirjoitti...

ONNEA blogille j a ilmeisesti koko elokuulle :)

Mielikuva sinusta... varmasti Raumalta joku vuosi kun hihkuit tervetulotoivotukset tapaamisen alkuun ;D

Hilkka kirjoitti...

Onnea Taru 4-vuotiaalle blogillesi, mä olen vaan ihan vähän jäljessä, pari kuukautta:))
Itse muistan sinut jostain leimakuvavaihdoista, Jehkottaren omasta haasteesta ja siitä että ainakin kahdesti voitin jotain tosi kivaa:)) Mukavaa jatkoa kaikessa, sinulla on niin monta rautaa tulessa että heikkoa välillä hirvittää:)))

Heli R kirjoitti...

Onnea! Monta vinkkiä olen blogista löytänyt ja ihan keskustelemallakin olet auttanut minua. Leimailutaivaassa ollaan tavattu, tais olla viime vuonna. =)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 4-vuotis taipaleelle bloggailun maailmassa! Emme ole koskaan tavanneet, mutta mielikuva sekä "tieto" sinusta on =) Olet iloinen, hymyileväinen ja aivan älyttömän idearikas kortteilun saralla! Toivoisin joskus kehittyväni itsekin noin hyväksi kortteilijaksi.
Terv. Katja pohjoisesta

A-L kirjoitti...

Onnea blogin pitäjälle ja blogille!

Näin kaukaa voi vain tutustua kuviin ja teksteihin; tänne "jouduin" Taavan kautta, kiva on aina käydä!

SannaS kirjoitti...

ONNEA ONNEA 4v blogillesi!! =)

muistelisin että jehkotar card challenge oli eka haaste johon tutustuin tässä ihmeellisessä blogimaailmassa ja myös ensimmäisiä haasteita johon otin osaa... =)

Tirpuunen kirjoitti...

Jehkotar Card Challenge oli mullekin ensimmäinen haaste, johon uskaltauduin mukaan. Töissäkin väki tiesi, että perjantai oli lempipäiväni, kun oli haaste odottamassa töistä palaavaa. Tutustuin haasteiden kautta moneen hienoon askartelijaan ja sain kokeiltua monta uutta juttua, siitä sinulle iso kiitos vielä näin jälkikäteen.

Kaikkea hyvää sinulle jatkossa! Olen ihaillut innostustasi ja tuota valtavaa energian määrää, jota sairaus ei pysty nujertamaan. Olet melkoinen esikuva meille monelle!

Sirpa kirjoitti...

Onnea, onnea!
Jehkottaren haaste oli ensimmäinen mihin törmäsin ja osallistuin;) Ja ison leimakuvavaihdon myötä soiteltiin, kun tuli ongelmia sen erään kanssa. Ja sitten 2009 tavattiinkin kesällä kerran;D Tulin yhden porukan kanssa pitsiviikoille. Ja on tavattu ensimmäisessä Leimailutaivaassakin;) OOt iloinen ja rempseä raumlainen;)

Riikka kirjoitti...

Jee!!! Kiitos :) Ihanaa :) Oikee viikonpiristys, jes! Laitan sähköpostia :)

Hilkka kirjoitti...

Voi Jehko, KIITOS:))) Kolmen päivän reissun jälkeen en edes voittoani löytänyt, täytyi kysellä että mistä mua onnitellaan...niin sitä on pyörryksissä, enkä enää edes muistanut:) Olisikohan tää nyt jo kolmas voitto sinulta....hih...kyllä tuo Onnetar sitten osaa! Laitan s-postia kans;-))hilu