24. marraskuuta 2008

kuulumiset...

Viikonloppu meni kiireessä - päivät meni niin että kohisi taas Seminaariohjelmassa Laajavuorella Jyväskylässä. Eilen ajettiin kollegan kanssa sitten ihan hirveässä kelissä kotiin - mutta selvittiin ehjin nahoin.

Olen jo pitkään arvellut, että tässä ei pian hyvä laula ja nyt sitten alkaa kunto mennä, kun on vaan kertakaikkiseen liikaa .... tuntuu, että pian kaadun saappaat jalassa - päässä pyörii vaan, että ahneella on paskanen loppu... no parit kutsut tältä viikoltä siirretty yksikköön, joten jos tulisi levättyä, että jaksaa vielä hetken ennen joululomaa!

Tästä syksystä on kyllä tullut opittua ja paljon! Ensi vuoden kalenteri, ajankäyttö ja itsensä säästäminen on kyllä ehdottomasti panostamisen arvoisia asioista. Pitää ehtiä enemmän nauttimaan eikä koko ajan niin kiire!

Nauhavaihto blogissani on pyörinyt hetken ja annan sille nyt lisäaikaa --- käy katsomassa tarkemmin jos haluat osallistua tai olet jo ilmoittautunut! En halua sitä perua, mutta näin annan myös itselleni aikaa viedä sen kunnialla lävitse!!

Tsemppiä ja joulun odotusta teille kaikille!

1 kommentti:

Maaret kirjoitti...

Jaksamista ja voimia sulle :) Yritä nyt siirtää kaikki ne asiat, joita ei ole pakko tehdä! Terveys ja perhe no 1.