Jehkotar

Hei!

Kaikki alkoi kuin sattuman kautta..
2007 olin askarteluun intohimoisesti hurahtanut perheen äiti.
Hyvin nopeasti minua alkoi hiehtomaan myös
kaikenlaiset askartelutapahtumat - oli ne kursseja, messuja tai vaan yhdessä tekemistä askarrelen.

Kokeilin ensimmäistä kertaa kurssin pitämistä 2010 omassa kodissani.
Haluisin nähdä ja kokea millaista on pitää kursseja. Ja onko minusta siihen??!! Se paljastui hyvin palkitsevaksi kokeiluksi, joka innosti jatkamaan kurssien pitoa tarvittaessa.

Olen elokuusta 2005 lähtien ollut yrittäjänä. Päätoimena PartyLite kutsujen pitäminen.
Kokeilukurssien jälkeen päätin pitää kurssit mukana yritykseni toiminnassa. Mutta tavoite oli vain pitää niitä itseäni virkistääkseni.

Vuonna 2014 päätin alkaa suunnitella toimintaani suunnitelmallisemmaksi ja luoda kontakteja ympärilläni oleviin yhteiskumppaneihin. Se vaati kovasti itseluottamusta ja uskoa itseeni. Mutta onneksi rohkeus ja innostuneisuus voitti.

Vuonna 2016 pääsin toteuttamaan jo suunnitelmaani hyvin innostuneesti ja tehokkaasti. Tämän vuoksi sain pitää hyvin paljon kursseja upeille ihmisille mahtavissa paikoissa. Samana vuonna päätin myös, että HALUAN toimia päätoimisena kouluttajana niin, että  voin jättää yritykseni toiminnasta PartyLite toiminnan pois. Tavoitteena on, että 2019 kalenteri täyttyisi vain askartelutäyteisistä projekteista.

On ollut todella antoisaa ja rikasta saada rakkaasta harrastuksesta myös työ ja toimeentulo!

Matka jatkuu .....

Ohessa toiminnastani oleva pieni esite! Jos mielenkiintosi heräsi, niin tilaa minulta yritykseni esite. Esitteestä löytyy tarjolla olevat kurssit ja muut yksityiskohdast.

Ota  rohkeasti yhteyttä

Taru Jehkonen
Jehkotar
taru.jehkonen (@) nic.fi
taru.jehkonen (@) saunalahti.fi
puh. 044 515 3 515
y-tunnus 1475267-6
Rekisteri- ja tietosuojaselosteEi kommentteja: