8. tammikuuta 2019

DT CSI #269


Tervehdys kaikille!

Perinteinen CSI haastesivusto on uudistunut vuoden vaihteessa. Meiltä ilmestyy edelleen kaksi haastetta ja lisäksi COLD CASE haaste lisäksi. Nämä haasteet julkaistaan blogissamme perinteisesti 1.pvä ensimmäinen haaste ja 15pvä toinen haaste. Cold Case haaste on extrahaaste. 

Tänä vuonna voit osallistua haasteeseen CSI SCRAPBOOKING CHALLENGE sivustolla. Facebook sivustolla kaikki haasteet tulevat näkyville heti kuun alussa. Sinulla on koko kuukausi aikaa osallistua näihin haasteisiin. 

Toivomme tällä muutoksella, että kynnys osallistua CSI haasteisiin matalinisi! Viime vuonna tullut muutos, että voi tehdä perinteisesti haasteen tai kevennettynä on edelleen käytössä! Joten sinulla on paljon vaihtoehtoja ja sitä kautta iloa ja riemua tulla mukaan skräppäämisen iloon. 

Toivottavasti näemme haasteen merkeissä 2019!

💙 💙 💙 💙

CSI challenge made a lot of changes to the challenge. We have 2 similar challenge like before. Then our 3rd challenge is cold case. The latest change is that you can also take part in the challenge in the Facebook group. Welvome playing with us!

💙 💙 💙 💙

My page is made with old style: Document a birthday with chevron, hearts, birthday accents.
Minun sivuni on tehty vanhalla tyylillä: Dokumentoin syntymäpäivät checron kuviolla, sydämillä ja synttärikoristeilla.

Lighter version of challenge is here:
Tämän haasteen kevyempi versio on tässä:


 

Thank for your visit!
Kiitos piipahduksestasi!

Ei kommentteja: