13. kesäkuuta 2019

Keväinen ATCoins vaihto 2019 - 1/2


Heippa!

Tänä vuonna pidin jälleen perinteisetn ATC keväisen vaihdon Facebookissa. Ilmoittautuminen alkoi huhtikuun alussa ja aivan älyttömän nopeasti tuli ryhmät täyteen. Innostuneita oli jopa niin paljon, että ryhmiä tuli 8. 6 ryhmää teki ATC-kortteja ja 2 ryhmää teki ATCoinseja. Aivan loistavaa jengiä vaihdoissa. Nyt on kaikki kortit saapuneet minulle ja ne on myös postitettu kaikille takaisin. Nyt kesäkuun aikana esittelen kaikki kortit, jotka minä tein vaihtoihin.

Iso kiitos kaikille, jotka olitte mukana tänä vuonna vaihdossa. Ja jos maailman kuvioit eivät mene sekaisin, niin tarkoitus on taas keväällä 2020 pistää seuraava vaihto pystyyn!


Nämä kortit jotka tein ATCoins ringiin nro 1. Kortin teossa on käytetty Gummiapan yhtä ihanaa pöllöleimaa. Leimasin ensin korttipohjalle, leimasin siihen maskauspaperin. Leikkasin maskauspaperit tarkasti reunaviivoja pitkin ja liimataan korttipohjalle pöllön päälle suojaksi. Tämänm jälkeen värjäsin taustan Distress Oxide muisteilla. Roiskin vettä päälle ja kuivatin. Tämän jälkeen leimailin random kuvia taustalle. Kun tämä kaikki oli tehty, niin otin maskauspaperin pois pöllön päältä. Lopuksi väritin alkuperäisen pöllön Zig tusseilla. Tällä kertaa laveerasin väriä vedellä. Ja kortit oli valmiita.
 


 
 Kiitos kun piipahdit!

2 kommenttia:

SusannArt kirjoitti...

Nämä oli kyllä todella hienoja, kiitos paljon myös vaihdon järjestämisestä <3

Sari K kirjoitti...

Tää oli kylä niin HIANO! Kiitos!!