16. kesäkuuta 2019

Keväinen ATC vaihto 2019 - 3/6


Heippa!

Tänä vuonna pidin jälleen perinteisetn ATC keväisen vaihdon Facebookissa. Ilmoittautuminen alkoi huhtikuun alussa ja aivan älyttömän nopeasti tuli ryhmät täyteen. Innostuneita oli jopa niin paljon, että ryhmiä tuli 8. 6 ryhmää teki ATC-kortteja ja 2 ryhmää teki ATCoinseja. Aivan loistavaa jengiä vaihdoissa. Nyt on kaikki kortit saapuneet minulle ja ne on myös postitettu kaikille takaisin. Nyt kesäkuun aikana esittelen kaikki kortit, jotka minä tein vaihtoihin.

Iso kiitos kaikille, jotka olitte mukana tänä vuonna vaihdossa. Ja jos maailman kuvioit eivät mene sekaisin, niin tarkoitus on taas keväällä 2020 pistää seuraava vaihto pystyyn!
Nämä kortit jotka tein ATC ringiin nro 3, on tehty alkoholimusteilla. Tein ensin isomman taustan synteettiselle paperille alkoholimusteilla. Leikkasin paperin ATC kortin kokoon 9x. Tämän jälkeen stanssasin keskelle korttia reiän. Rein taakse asetin asetaattikalvon.  Taustalle leikkasin mustan hieman kimaltavan kartongin. 3D tarralla tein korkautta kartongien väliin. Väliin laitoin hieman koristeita ja kiinnitin kerrokset yhteen. Näin syntyi shakers ominaisuus. Lopuksi leimasin tekstin ja kiinnitin sen korttiin. Viho viimeiseksi googlailin valkoisella ja mustalla geelikynällä korttiin.
 Kiitos kun piipahdit!Ei kommentteja: