25. joulukuuta 2010

Joululahjoja on tullut tehtyä jonkin verran - ei mitään isoja juttuja ja kaikki ovat liittyneet jotenkin papereihin... joten tässä aletaan näitä esittelemään, kun ne ovat jos paketeista aukaistu!

Suurin duuni oli tehdä kirja mieheni siskolle, joka aivan totaalisen NEW YORK - FANI! Ajatus muhinut jo kauan päässäni, että haluan jotain teemaan sopivaa hänelle tehdä.... hiljalleen se rakentui päässäni, että pitää hankkia joku kuva jostain, jossa jotain aiheeseen sopivaa! Seuraavaksi tuli vahvana ajatus, että sen pitää olla MUSTA-VALKOINEN! Iso osa materiaaleista on tämän vuoden Tampereen kädentaitomessuilta ostettua... paperieta, rub-on kuvioita, kirjaintarrat... 

Itse olen varsin tyytyväinen lopputulokseen ja teki tiukkaa malttaa luopua siitä! Mutta lahjapakettiin meni ja matkusti Joensuuhun... tänään jo hieman kuulin mieheni kautta, että kovasti oli pidetty lahja!

Tässä pientä kuvakavalkaadia tuotoksestani;

 Kansilehti valmiina, ennen sitomista!

Kansilehden sisempi sivu! 

***

Lopulinen KIRJA VALMIINA!!


ja niitä eri kuvakulmia...
Nyt on kyllä pakko sanoa, että tykkään aina vaan enemmän näistä BIA-kirjoista... ideoista päässaä vaikka kuinka... kun ehtisi toteuttamaan!!

1 kommentti:

Ansku kirjoitti...

Tosi upea, saa nähdä koska mä taas teen jotain....sitten kun mulla on tilaa muualla kuin olohuoneen nurkassa (vanha virsi). Sormet vähän syyhyäis, mutta menee hermo kun ei ole tavaroille tilaa. Hyvää Joulun jatkoa.