25. joulukuuta 2010

Aatto vaihtuu jo joulupäiväksi!

Niin tätä ihanaa joulua aika odottaa - joka vuosi erilaisin odotuksin, mutta kuitenkin aika lämmöllä ja innolla! Kummasti se jouluaatto on yhtä pitkä kuin kaikki päivät ja tämänkin aatto hurahti kiireellä.

Aatto aamu oli hieman hektistä - oli mennyt taas vesiputki jäähän... pieni siivous piti tehdä meidän rottien majaan... ja sitten oltiinkin jo valmiita JOulurauhan julistukseen.

Matkasimme viettämään aattoa vanhempieni luokse toiselle puolelle Raumaa siinä kahden aikoihin!
Vanhempieni luona meidän kanssa nautti joulusaunasta, ihanasta jouluruuasta, pukkeilusta ja lahjan annoista ja saanneista vanhempieni lisäksi siskoni avokkinsa Eetun kanssa ja sekä molemmat mummoni!

Ilmeisesti kilttejäkin oli oltu - silti olen ylpeä siitä, että lahjoissa pysyi sellainen fiksu kohtuus... lastenkin saama lahjamäärä on kivasti alkanut pienemään ja saadut lahjat ovat sitäkin mieluisempia ja tarpeellisempia!

Minulle joulupukki toi parit palapelit, sudokuja, rahaa, teetä, jalkahoitoa, hajuvettä, aivan ihana korttiteline seinälle (siitä tulee kuva kun saatu seinälle), ihana "the Slanket" peiton ;D ja tietysti sopivasti herkkuja! Iltse olin itselleni paketoinut 4 kirjaa... kaikki vampyyri teemalla!

Kotiutumisene jälkeen on kamat pistetty paikoilleen ja nyt täällä nautin hiljaisesta talosta ja rauhoittumisesta!
Huomenna nukun varmaan aamusella vuosisadan makoisimmat unet!

jatketaan joulusta nauttimista...Ei kommentteja: