3. maaliskuuta 2010

Kiehtovaa.... Vampyyrit!

Itse olen aina ollut kiinnostunut tv-sarjoista, joissa esiintyy vampyyrit. Elokuvatkin kiehtovat - todellisen intohimoni herätti Buffy vampyyrintappaja-sarja, jonka seurasin alusta loppuun siskoni kanssa tai erikseen!

Ihanaa kevyttä, jännittävää ja romanttista kerralla - uppoaa juuri minuun!No ei voi väittää, että eikö minun silmiä hivelisi ihana miesnäyttelijä David Boreanaz, Joka näytteli Angel-vampyyrin roolia. JA sene vuioksi ihastuin myös Angel-sarjaan!Pitkään pitänyt jo tarttua Stephanie Meyerin kirjasarjaan, joka kertoo vampyyreistä.
On asia vaan jäänyt - mutta viikonloppuna aloitin sitten lukemaan ensimmäistä kirjaa

Stephenie Meyer - HoukutusMä olen aivan koukussa tähän kirjasarjaan - samantien.
Pistin juuri varaukseen kirjastoon kaikki nuo sarjan kirjat ja huomenna voin jo
hakea luettavakseni seuraavan sarjasta eli Uusikuu!

10 kommenttia:

Maisku kirjoitti...

Mie kävin myös kirjastosta nuo pari ensimmäistä kirjaa..;)

Maanantaina alkoi telkkarista uusi vampyyrisarja, True Blood, kakkoselta muistaakseni. Perjantainakohan se tulee uusintana.. ja Yle Areenalta myös katsottavissa..

Serafiia kirjoitti...

Toi Houkutus-sarja on sitten todella hyvä, mukava että pidät siitä. Niistä tehdyt elokuvatkin on yllättävän viihdyttäviä ja suurena plussana Robert Pattinson. :)

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Olen katsonut True Blood sarjan ekan kauden jo aiemmin levyiltä - kakkoskausi odottaa jo katsomista ;D

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Serefiia... joo pitää se elokuvakin katsoa nyt sitten kun kirja on luettue. koskaan ei toisin päivin - aina ensin luedaan ;D

Toukoleeni kirjoitti...

Niinpä..Tytär lainas ekan osan ,luin sen myös.Sitten mä ostin sille joululahjaksi kaikki loput 3 kirjaa.Nyt mulla on menossa vika osa,100 sivua enää jäljellä.Mitähän sitte lukis... =(
Että todella koukuttava oli ainakin mulle.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Hehee, samoilla linjoilla mennään, ostin ekan kirjan pari viikkoa sitten, luin samana päivänä/yönä sen ja kolme päivää myöhemmin ostamaan kakkonen, se meni seuraavana yönä.. Kun ostin kaksi viimeistä osaa isäntä jo sanoi että yritä hyvä ihminen vähän hitaammin.. No kolme päivää myöhemmin oli molemmat luettu :D En minä koukussa ole...

Pikaiseen pitää vuokrata ne leffat, ja etsiä netistä se viidennen kirjan osa!

Ps: true blood on hyvä sarja!

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Joo mulla alkoi jo Uusikuu kirjan lukeminen ja ensimmäinen kirja dvd:n on pöydän kulmalla odottamassa, että katson tänään.

True Blood on hyvä, mutta tehty aikuisille, toisin kun Tämä Meyerin sarja!

Niina kirjoitti...

En ole Buffya katsonut, mutta Davidia katselen kyllä ihan mielellään. Odottelen jo kovasti että milloin Bones taas jatkuu... ;)

Satu K kirjoitti...

Mä tykkään kanssa vampyyri-sarjoista. Ja tohon Houkutus -sarjaan jää tosiaan aivan koukkuun! En muista koska olisin lukenut kirjoja, noinkin paksuja, niin kovalla innolla kuin näitä :o) Nyt sitten poika odottelee, että koska äiskä hankkii osat 1 ja 2 kotiinkiin (3 ja 4 löytyy jo)...

Heidi kirjoitti...

en tuota Myerin sarjaa katsonut, mutta Bonesiin ihan koukussa.. Muistaakseni maanantaina tulee Veren Vangit, joka oli aikanaan minulle se ihan ykkös leffa, saa nähdä miten käy nyt kun sen vuosien jälkeen katsoo uudelleen.. =0)