2. heinäkuuta 2009

Ihanaa postia tuli tänäänkin...

Heippa!

Tällä viikolla odotan vähän joka päivä jotain kivaa postilaatikkoon ja myös ensi viikolla. Siis tässä on aihetta olla kiltisti ja tilamaataa taas elokuuhun asti!!

Nämä ihanat My Mind´s Eye -lehtiöt oli PAKKO tilata Glitter potista. Nopsaan tulivat :DLeksandissa kävi jengiä ja minä istuin vihreänä kateudest kotona. Mutta omakohtaisessa tapauksessa asiasta en voi syyttää kuin itseäni - että istuin kotona ;D

Ennakkoon olin tilannut tämän ihanan tekstileimasinsetin. Sormet syyhyy oikein päästä käyttämään noita ihania tekstejä!!


Taava ja Riiviö olivat niin IHANIA JA KULTAISIA, että lupasivat mulle parit Hänglarit kantaa sieltä... no jokaisen matikalla tästä tulee pari... yksi kaksi.. pari... yksi kaksi... pari... :D Mutta nää on ihania! Muutamat oli itse toivottu ja loput Taavan hyvällä maulla valittuja ;D KIITOS!!!


Tässä viimeisessä arkissa on kuvattu mun saamat tuliaiset reissusta. Kävin jo kuolaamassa Riiviön sivuilta ihanaa dino-leimasinta - sitten tuli vaan soitto, että "leimaa itse dinosi" ;D Eli kyllä ne naiset vaan tuntee minut. eli kaksi pientä kukkaa ja dino tuli tuliaisina yllätyksenä!!! KIITOS NÄISTÄKIN!! IHANIA!

Täällä siis loppu viikon kuolaan näitä... kaikki jo leimattu, joten jos saisin ne väritettyäkin!!

Pitäisi olla jo unten mailla, mutta vaihteeksi taas ms-levottomat jalat vaivaa... piti tulla hakemaan lisää tabua ja heti ei kannata mennä sänkyyn. Täällä siis odottelen lääkkeen vaikutusta!!

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

MoikkaMoi,

Ihania leimasimia oletkin saanut!

Mutta kiinnitin huomioni noihin papereihin!
Mikä siellä käy maksuvälineeksi?
Haluaisin kovasti noita papereita...

tuija kirjoitti...

Ihania juttuja sulle on taas tupsahtannu!!
Minäkin tilasin nuo samat paperit GlitterPotista. Siihen kauppaan on jäänyt koukkuun ja sieltä on helppoa ja nopeaa tilata.

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Glitter potissa maksan visalla! Mun yksi suosikkikaupoista nykyään - kieltämättä!

AN kirjoitti...

IIHAANIAAA!!!

Riiviö & Taava kirjoitti...

No tottakai me sut tunnetaan! ;D