2. heinäkuuta 2009

# 215-217 /365

Alkaa kohta loppumaan jemmasta kortit, jotka on tehty ennen kesälomareissua. Pari postausta, niin päästään liki realiaikaisiin. Nythän näitä kortteja ei ole hirveän isoja määriä syntynytkään!!! Mutta syntyy kuitenkin :DTämä kuva leimattu taas tapaamisessa. Tykkään hirmusti tuosta taustapaperista, mutta sitä on yllättävän vaikea käyttää, kun se on niin värikäs. Tähän sen sitten sain soveltumaan!!Tämän kortin tein ystäväni pojalle, joka pääsi ylioppilaaksi. Hyvin neutraali perusperuskortti oli siis tavoitteena!Olen jotenkin ihastunut tähän 3D tekoon, että laitan sen 3D kuvan leimakuvan paikalle ja muuten teen kortit kuten teen leimakuvistakin ;D

Aurinkoista kesäpäivää!

TÄnään minä pakkailen poikien kasseja - lähtevät aamulla pohjoiskarjalaan mummilaan. Me jäädään isännän kanssa pitämään taloa pystyssä - töiden vuoksi!
Viikko siis hiljaisuutta - aah!!

2 kommenttia:

MOANA kirjoitti...

Ihania kortteja! Tuossa ylimmässä tosiaan hienosti sopii tuo värikäs tausta tuohon korttiin. Välillä itsellekin tuottaa vaikeuksia liian värikkäät (mutta niin ihanat) paperit :)

Leenamummi kirjoitti...

Ihania kortteja kaikki!
Hieno tuo 3Dsi, en ole omia voittojani osannut vielä lainkaan käyttää, vaatii miettimistä. Kiitos voittoarkeista, olivat ihana yllätys tähän ankeuteen.
Teillähän on tulossa oikein juhlaviikko, ei niitä niin hurjan usein lapsiperheessä osu joten nauttikaahan siitä!