24. toukokuuta 2009

Kesäinen viikonloppu!

Kylläpä tämä 4 päivän rentoutuminen perheen kanssa on tehnyt hyvää. Olen väritellyt leimakuvia, tehnyt runsaasti kortteja, tilaukset suurimmaksi osaksi alta pois, lukenut - ah kun e maistuu taas hyvältä - ja tämän päivän pyykännyt. Sanoisinko, että 7 koneellista. Kiitos aurinkoisen pikku tuulisen ilman, niin kaikki pyykit on myös viikattu jo kaappeihinkin.

Paitsi lasten vaatteet - huomenna hyökkään sen kimppuun muutenkin. Laitan kaapista liian talviset, pieneksi menneet yms... aikansa eläneet pois kaapista. Poikalapseni haluavat simppelit kaapit ja silti ne ne on aina MYRSKYN jäljiltä :D

Eilen illalla kun tarinoin Taavan kanssa telefoonissa, niin tehtein samalla iltapalaa saunan jälkeen. Mies oli löytänyt tämän ihanan idean ja näin lapset saivat tehdä itselleen meduusoja, mustekaloja tai miksi niitä nyt sanotaankaan! Kaikki meni niin, etten päässyt maistamaan yhtään... mutta hyvää kuulemma oli - ehkä ensi lauantaina taas - pikkasen enemmän, että mullekin jää!Ohjetta pyydettiin!

Paketti nakkeja ja spagettia!

Pilkoin kuorettomat nakit 4 osaan.
Lapset pilkkoi spakettia ja tökki niitä nakkeihin.
Voi tökkiä pitkiä läpi tai vain lyhyitä toiseen puoleen.
Sitten kiehuvaan suolaveteen hetkeksi ja samalla kypsyy niin spagetti, että nakit!

iisiä tälläiselle tumpelosormisellekin (= lue: lapset teki, äiti keitti)

Eilen oli myös aurinkoinen päivä ja ennen saunaan menoa leikkasin kotikoneella poikien hiukset kesäkuntoon. Kohta 2. luokalta kesälaitumelle pääsevälle pojalle sain idean kokeilla jotain hienoa - ei onnistunut, joten tuli pojalle paljaat sivustat ja 2 millin mohikaani :DJa se mun vauva, ihana pieni vauva - 5 päivää, niin eskari on ohitse! Alkaa ajanlasku koulun alkuun ja uuden elämän aloitus. JOta sitten hieman tulemme jännittämään, kun lukiluokalle ei päästy. Mutta ollaan luottavaisia tulevaisuuden suhteen!


4 kommenttia:

amma kirjoitti...

Eikös ne oo niitä varmoja kesän merkkejä a) rasittava vaate souvinki b) poikalasten "muliutuminen" ;)
Meillä vasta b vaiheessa mennään.. Toi vaatteitten järkkäily on kyl ra-sit-ta-vaa, mut ah ku se on ohi nii hetkeks helpottaa =)
IHania kortteja taaseen oot tehny!

tuulis kirjoitti...

Miten nuo meduusat tehdään? Että saiskos ohjetta, kiitos? :D

Minä olen myös siivonnut lasten vaatekaappeja ja tuskaillut kun pitäisi kauppaan lähteä ostoksille ja meillä nuo ovta vaativia vaatteiden suhteen. Pojalle ei missään nimessä saa olla nappeja eikä vetoketjuja, nuorimmainen haluaa vaaleanpunaista ja vanhimmaiselle tytölle ei kelpaa kuin farkut ja t-paidat ja niissäkin on tarkkaa väri ja paidan kuvio..

Hiustenleikkuu meillä on vielä edessä ja samalla tyylillä olen pojalta leikannu kuin sinäkin vanhemmalta pojaltasi, sivut lyhyeksi ja päälaelle hieman pitempää. Olen its etykännyt mallista, kun tuolla tavoin ei ne hiukset kutita korvissa.

Nautitaan nyt tästä kesästä ja ruvetaan murehtimaan koulujuttuja vasta elokuulla, vaikka hyvinhän se koulu tulee sujumaan! :D

Taava kirjoitti...

Syötävännäköisiänhän niistä tuli ;-D
Arki on alkanut taas ja onneksi tuli harjoiteltua jo eilen, huomattavasti helpompi herätys tänään...

Minni75 kirjoitti...

Voi nuo mustekalat näyttää kivoilta, täytyykin muksujen kanssa testata :)
Ja nuo kesähiukset on kivat ja tarpeen, kun onhan sieltä tulossa intiaanikesä, eiks je :)))