11. toukokuuta 2009

Eka "piia-kirja" syntyi!!!

Lauantaina tavattiin taas askartelijoiden kesken Café Salissa. Höpinää ja juttua riitti yllin kyllin. Siinä sivussa yritin hieman väritellä kuviakin! Arja näytti Bind it all-laitteen toimintaa, joka samalla kastettiin Piiakirja-koneeksi ;D

Tintin kanssa hieman haasteltiin toisimme tekemään ekat kirjat viikonloppuna. Molemmat kun ollaan koneet jo tovi sitten haalittu. LAuantai- iltana olin varma etten tee. Mutta sunnuntaina otin laitteen jo laatikosta ja sitten katselin sitä koko päivän aina välillä tuossa pakastimen päällä.

Yhtäkkiä illalla 19 aikaan aloin vaan tekemään ja valmista tuli. Itse olen jopa yllättynyt kuinka iisiä ensimmäisen tekeminen oli, enkä tässä ehtinyt vielä edes mokailemaan!
Tälläinen syntyi omaan käyttööni!!Etusivun sisäpuoli


Takasivun sisäsivu


Takasivu

6 kommenttia:

kissanpäiviä Päivi kirjoitti...

Vi kuinka kivoja lehtiöitä olet tehnyt.Nyt olen lisännyt nimesi vierailulistalleni.Kiitoksia.

Taava kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Tosin mä haluan nähdä kirjan myös täytenä ;-D
Meinaan itseni tuntien mä pääsen kanssa tuohon vaiheeseen, mutta siihen se sitten jääkin... ellei joku auta.

maiju kirjoitti...

Onneksi olkoon... Tässä on jo hyvä alku :)

Taina kirjoitti...

Heippa! Ihania lehtiöitä, haluu kanssa tuollaisen laitteen.

Piia kirjoitti...

Aijai, että oikein minun mukaani nimettyjä kirjoja tehty :D :D :D Hih!

Hienolta näyttää kyllä piia-kirjasi ja tuollaiselle ois itelläkin käyttöä kyllä... onkin pikkasen jo alkanut hampaan koloa kaivelemaan kun ei oo tuota tullut laitettua... ehkäpä minäkin vielä innostun :D

Piipero kirjoitti...

Tää on kyllä kiva. Ihanan kokonen, jännä että just mun käsissä ne lehtiset sieltä tipahteli. Onneks ei ollut kun pienestä viilaamisesta kiinni. ;)
Vitsi kun tollasta. tulis sit kans täytettyäkin.. olis kyl hienoo.
Arja muuten nimittää "oikeesti" noita BIA-kirjoiks, .mut koska mää kuulen aina "oman nimeni mainittavan" sanoin sitä Pia-kirjaks... (mun korvaan kun Pia ja Piia on aina vaan Pia... itsepäinen ku oon :D)
-Piipero