3. heinäkuuta 2019

DT JCC #45


Hei!

Se olisi aika taas uuden JCC haasteen. Innostuin tekemään ATC kortteja bingorivillä: vintage - kortti - käsin piirrettyä. Tervetuloa mukaan haasteeseen:


Otin A5 kokoisen Mix Media Imagine kartongin itselleni. Leivitin suoraan mustetyynystä Distress Ink Walnut Stain väriä paperin pohjalle. En vahvasti vaan selllaisia vetoja kevyehkösti. Sitten suihkaisin vettä päälle ja levisin siveltimellä väriä lisää. Kuivatin sivun hyvin.

Otin sapluunan ja levitin sen kautta lisää Walnut stain mustetta koko kartongin alueelle. Roiskin päälle hieman että ja kuivatin. Tämän jälkeen leikkasin kartonkin 4kpl kokoon 2,5" x 3,5".

Piirsin sivulle lehdetikuviot Inktense puuväreillä. Aktivoin värit vedellä. Sen jälkene lisäsin toisensävistä virheää vielä Inktense blockseista. Jälki sai jäädä epämääräiseksi.

Kirjoittelin kynällä tekstejä lehden varsien reunalle, valkoista maalikynällä hieman yksityiskohtien hahmottelua. Sen jälkeen Vielä mustalla maalikynällä reunoja ja yksityiskohtia.

Lopuksi leimasin vanhalle kellertävälle paperille tämän ihanan ranskalaisen tekstin, jonka suomennos on "Onni on tehty pienistä asioista". Sen alle myös hieman vanhaa kirjansivua ja tekstit nitojalla kiinni. Kortit valmiina.




Kiitos kun piipahdit!

Taru

Ei kommentteja: