1. huhtikuuta 2018

DT Scrap The Boys April


Hi everyone!

It is time for new challenge on Scrap The Boys. Our challenge is Let´s Go Geo on April. Come play with us.

On taas aika uuden haasteen Scrap The Boys haasteessa. Haastemme on "Let´s go Geo" - eli käytä työssäsi geometrisiä kuvioita. Tule mukaan haasteeseemme.


I chose a square shape on my page. First I made some square shapes with stencil and ink on background with brown color. Then I stamp green rhombus shapes. Then I took square stencil and draw shapes on backgrouns with color pen. Then I made my typical detail on page.... layers behind photo, cheesecloth, paper yarn, budge, paperclip and splatters. At some point I glue few clipboard squares on page. I really enjoy to make this page! I hope you like that! On photo is my older son with her father on 2001-2002.

Valitsin omaan työhöni neliömuodon. Ensin tein taustalle neliökuvioita sapluunalla ja ruskealla musteella. Sen jälkeen leimailin sivulle vihreitä vinoneliön (salmiakki) kuvioita. Sen jälkeen piirsin sapluunan avulla neliöitä puukynällä. Tämän jälkeen kokosin sivun minulle tyypilliseen tapaan... kerroksia kuvan taakse, harsoa, paperinarua, rintanappi, klemmaria, roiskeita..... jossain välissä liimasin sivuun myös neliökuvioiset puuleikkeet. Oli todella ilo tehdä sivua. Toivottasti sinä pidät lopputuloseksta. Kuvassa on esikoiseni isänsä kanssa vuonna 2001-2002.
Thanks for your visit!
Kiitos piipahduksestasi!

Taru

Ei kommentteja: