12. kesäkuuta 2017

piipahdin Konnevedellä....

.... ideasta se lähti....

                                      ja voin sanoa, että se jos mikä kannatti.....

                                                   Meillä oli eilen NIIN UPEA päivä Konnevedellä askartelun parissa.


En paljon nykyään ehdi kirjoitella blogissa mistään tapahtumista ympäri Suomea, vaikka aihetta kyllä olisi. Tänä keväänä tuli 10v kun löysin askartelun ja erityisesti korttiaskartelun. Nämä vuodet ovat antaneet paljon kokemuksia, ystäviä ja nähnyt uusia paikkoja sekä tapahtumia. On käyty blogitapaamiseissa ja viikonlopun kestoisissa askartelutapahtumissa. Plus kaikki isot ja pienet messut. Ulkomaillakin on käyty tapaamassa samanhenkisiä ihmisiä.

N. 3v sitten aloin tehdä tietoistesti enemmän töitä sen eteen, että firmani nimissä pitäisin entistä enemmän askartelukursseja! Sehän tiesi sitä, että autoon tulee kilometrejä ja lisää upeita paikkoja. Suomen kartalta on käytty elämyksiä ja oppia jakamassa niin Raumalla, Porissa, Ikaalisissa, Turussa, Akaassa, Helsingissä.... toivottavasti en yhtään paikkaa unohtanut. Halua ja intoa on tällä naisella kovasti - yritetään pitää järkikin matkassa mukana!

Keväällä otin yhteyttä Korttipajan Heidiin, että miten olisi... olisiko siellä paikkaa, intoa ja yhteistyötä. Olihan sitä. Heidi toivotti minut tervetulleeksi ja ystävänsä Mimmin kanssa auttoivat minua tilan hankinnassa. Muuten sain täysin vapaat kädet. Ja niin syntyi ensimmäinen kurssipäivä Konnevedelle.

Eilen saimme nauttia sitten tästä päivästä valtavasti. Sijainti mitä loistavin, vaikka pienellä paikalla oltiinin. Kohtuu matkan päässä niin Äänekoski, Jyväskylä kuin Kuopio. Plus tuhannet kesämökit sekä pienet pitäjät. Eilen upeaa päivää kanssasi oli viettämässä 18 askartelijaa. Kokeneita ja vähemmän kokeneista - kaikki yhtä ihania. Kauimmat tulivat mukaan kemuihin Joensuusta, Kokkolasta ja Kouvolasta!!

Tilat oli upeat, kiitos MimmiEnsimmäinen kurssi oli Flowers on Canvas ja täällä onkin sitten kurssin jälkeen porukka koossa töidensä kanssa. Olen muuten joskus sanonut, että jos pitäisi joku oma suosikkikurssi valita, niin se olisi tämä. Toki se Rust on crafts on nykyään paha haastaja :D


Toisena kurssina oli Art JOurnal with SIMPLE. Kurssin ideahan on käyttää perusaskartelumatskuja ja varsinkin korttimateriaaleja artin tekoon. Upea ryhmä oli tälläkin kurssilla.


Niin ja jos nyt jotain alkoi harmittamaan, että ei ollut mukana, niin tämä oli niin kivaa, että tempaistaa uusiksi tammikuussa. Tarkemmat tiedot ja yksityiskohdat tulee vielä kesän aikana!

KIITOS!!

Taru

ps. Seuraavaksi minun kurssille pääset Raumalla 28.6, Ikaalisissa 1.7 ja 20.8 sekä 26.8 Turussa. Muutakin tarjolla jo tässä vaiheessa. Tutustu kursseihin täällä!

PS. Enkö ole vielä käynyt sinun paikkakunnasi? Haluaisitko? Ei muuta kuin hommat käyntiin, ota rohkeasti yhteyttä!


Ei kommentteja: