21. kesäkuuta 2017

Paperilla DT: Hyvää kesää!!!


Meidän on aika toivottaa Paperillan DT tiimin kanssa hyvät kesän toivotukset. Käy katsomassa täältä muiden DT jäsenten kesäiset työt. Oma työni on valmistunut jo keväällä ja nyt pääsee sitten teille näytille.

I made this art journal page on Spring 2017! I made background with Distress Oxide inks. I stamped lovely new Penny Black stamp for 4CC paper. I colored flowers with Zig brushes. Then I cut out flowers and glued on background. I stamped text with Tim Holtz new cling foam stamps. These stamps make a wonderful mark. I made highlights with white pen. Then white splatters and little drew on edge.


Art journal sivu keväältä 2017. Tausta on tehty Distress Oxide musteilla. Upea Penny Blackin uusi kukkaleima on leimatut erilliselle 4CC kartonkille. Kukat on väritetty Zig tusseilla. Kukat on leikatut irti ja liimatut art journal pohjaan. Teksti on leimattu Tim Holtzin uusilla foam stampseilla. Nämä leimat leimaavat upeaa jälkeä. Tekstit ja kukkaset on korostettu valkoisella kynällä. ROiskeita ja piirteyä reunoille.
Thanks for your visit!
Kiitos piipahduksestasi.

Taru

Ei kommentteja: