17. toukokuuta 2017

Paperillan DT: Distress Oxide



Tällä kertaa oli minun vuoro tehdä artikkeli Paperillaan! Halusin ehdottomasti käsitellä tämän vuoden minusta suurinta uutuutta eli Distress Oxide musteita. Tein teilla malliksi muutaman kortin oxide taustoilla.



Innostuin jopa tekemään videon musteiden käytöstä taustan teossa. Itse olen ollut arka tekemään näitä videoita ja kun tuntuu ettei koskaan ole aikaa ja energiaa siihen, että perehtyisin editointiin. NO nyt päätin sitten vahtia kelloa ja tehdä videon jakoon editoimatta. Ja tässä se teille nyt ensimmäinen tästä askarteluluolasta. Toivottavasti sisältö miellyttää... kotikutoistahan se on, mutta se sopii mulle loistavasti.



Kortteja syntyi tosiana ihan kivasti. Yritin tehdä heiman erilaista korttia mitä yleensä tulee tehtyä. Ja ihan kivasti omasta mielestäni onnistuin. Varsinki nuo värjätyt kirjansivut oli ihanat. Tarkemmat tiedot korttien tekemisistä  löydät Paperillan artikkelista!






Ja se videon teko oli sitten niin hauskaa, että tein samantien toisen videon. Tässä hieman lyhyesti käyn läpi mun ensimmäisten art journal sivujen käsittelyä Oxide musteella. Vilaisepa:



Kiitos kun kävit sivuillani!

Taru

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tätä täytyy kokeilla itsekin !!!
-Ritva

Miuku kirjoitti...

Tarumaisen loistavat videot, kiitos! Sun tyylille sopii tuo ettei videota editoi jälkikäteen