25. joulukuuta 2016

Joulukorttini mallia 2016Monta vuotta mennyt jo niin, että mun joulukortit on sitä ja tätä. Fiilikseen mukaan tehnyt kortti tai pari kerrallaan. Tänä vuonna tein ns. liukuhihna työtä siinä mielessä, että kaikki läheisest saivat samanlaisetn kortin ja kaikki PartyLiteen liittyvät kontaktit samanlaisen kortin. Oikeasti ehdin tehdä jotain 130 kpl kortteja ja ne oli hyvissä ajoin vielä valmiita!! Ei ollut viime hetken stressiä. Kiva!!!

Kun näin tämän upean leimasetin, missä oli tämä poro, niin se oli vaan saatava. Idea kortista oli heti päässä. Hyvin yksinkertaisella idealla liikkeellä olin. Vesivärit, leimat (poro, englanninkielinen ja suomenkielinen toivotus), kynä, sekä paperia ja korttipohja.


Tämä kortti meni läheisille - sukulaisille, ystäville ja kavereille. Aikataulut eivät ole paljon antaneet mahdollisuutta muistaa PL emäntiä joulukortilla. NO tänä vuonna ehdin jopa tehdä ne itse.... ja ne korti oli tälläisiä simppeleitä nallekortteja....


Näissä korteissa idis leimata nalle ja teksti. Sitetn joko roiskeita tai musteella maskin läpi sinertävää kuviota. Keep it simple.

Mutta olipas kiva tehdä joulukortteja!

Taru

Ei kommentteja: