18. syyskuuta 2015

Blue Fern Studios: My love


Do you never take part of Blue Fern Studios challenge? You will be!  Sketch of challenge on this month.

Oletko koskaan ottanut osaa Blue Fern Studios haasteesen? Sinun pitää! Tässä on luonnos haasteeseen tässä kuussa.

 
I took part of september challenge. Paper and frame is from BLue Fern Studios. I put colors on frame with Distress paint. I made a many layers and last touch was stamped on it. My son Sami was about 1,5 years old on this photo. He had my sisters t-shirt: Backstreet boys. Now he hate this shirt, because 15 years old love heavy metal music!! But that photo was lovely and sweet. Many different embellishments I was put on page. Journaling was quite short, and it was on top edge. I hope that you like that?! I really love to made this page!

Minä otin osaa syyskuun haasteeseen. Paperi ja kehus on Blue Fern Studios´n mallistoa. Laitoin väriä kehyksiin Distress Painteilla - monta kerrosta ja lopullinen kosketus leimamalla. Minun poikani Sami on tässä kuvassa noin 1,5 vuotta vanha. Hänellä siskoni paita: Backstreet BOys. Nyt hän vikaa tätä paikaa, koska 15 vuotias poikani pitää heavy musiikista. Mutta tämä kuva on vaan niin ihanan ja rakastettava. Laitoin monta erilaista koristetta sivuun. Tarinointi on lyhty ja sijaistee ihan yläosassa. Toivottavasti pidit tästä? Minä pidin tämän tekemisestä valtavasti.
Thanks your visit!
Kiitos piipahduksestasi!

Taru

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upea ja rakas sivu

Valerie Serfozo kirjoitti...

What a great job of painting and distressing the chipboard! Thanks for joining us at Blue Fern Studios for our sketch challenge.