22. elokuuta 2015

Raumalaisessa kera Art Journalin

Tämä viikko on sisältänyt taas uutta ja jännittävää!

Keskiviikkona yllättäen paikallisen ilmaislehden Raumalainen toimittaja Elina Helkelä soitti minulle. Hän oli bongannut asian Art Journal etsiessään aiheita lauantaina (tänään) ilmestyvään lehteen, jossa oli teemana harrastukset. Hän oli piipahtanut paikalliseen askartelukauppaan Rauman Askarteluohjaus ja sieltä tie riensi sitten luokseni.

Jutun tekopyyntö tuli keskiviikkona ja eilen aamula toimittaja kävi kuvaajan kanssa meillä. Hauska tuokio oli minun intohimoista maailmaa esitellessä. Jännitys päättyi tänään sitten kun lehti ilmestyi.

Pääset täältä katsomaan nettiversion, josta näkee lukeakin jotain. Tässä muutava valokuva jutusta itse taltioituna.

 


Tämähän ei ole eka lehtijuttu mun 8v kestäneen askarteluhistoriani aikana. Meidän erilaisista blogitapaamisista on tehty juttu niin Siniseltä koululta ja Ooperista. Skräppäykseni monivuotinen haaveilu toteutui paikallislehti Länsi-Suomen innoittamana. Siitä juttu täällä!

Ja kuten lehtijutussakin mainitaan, niin tosiaan Art Journal kurssi on Raumalla keskiviikkona 9.9.15. Tässä tarkempi mainos kurssista - kaikki ovat tervetulleita. Mutta muista ilmoittautua ensin!


Kiitos kun piipahdit!

Taru

Ei kommentteja: