12. tammikuuta 2015

Inspiration Wednesday #IW01

Hi everyone!


Aloitimme tosiaan tämän vuoden inspiroitumalla ja vahvasti upeasta naisesta nimeltä Donna Downey. Ryhmäydyimme jopa facebookin puolelle me kaikki jotka osallistumme vuoden 2015 kestävään Inspiration Wednesday online kurssille. Ryhmässä meitä on nyt 17 suomalaista ja höpinä on kivaa ja kovaa!! Joten jos olet tästä kurssista kiinnostunut ja tulet mukaan, niin vikkaa mulle. Sinne pääsee kyllä mukaan, mutta edellytys tietysti on, että on ostanut itselleen tämän verkkokurssin. Kurssi maksaa vain n. 30e ja kestää koko vuoden - sisältää 25 inspiraatio videota!!

I start Donna Downeys online workshop Inspiration Wednesday in this year. I have 16 finnish crafter friends with me! We shahe ideas, problems, feelings ja success together on facebook group. There was be so active group!

If you like take part of online workshop - you must go and order this option - klick there!

Ensimmäinen video inspiraatioksi meille ilmestyi 7.1.15 ja kieltämättä kädentaidot ja puheet ovat paljon pyörineet tämän ympärillä. Ja lauantaina sain minä ensimmäinen sivuni valmiiksi. Tätä oli kyllä niin hauska tehdä!!

First video  published on 7th January! It was amazing inspiration video. I finished my page on Saturday! I really enjoy that process!!


Videotkan ovat suuntaa antavia, eivätkä mitenkään velvoita orjallista noudatusta. Pientä fiksausta joutuu jo senkin takia tekemään, koska meillä jokaisella on omat työvälineet, tökötit yms... joten identtistä ei ole tarkoitustakaan tehdä!!

Donna´s videos give to you inspiration. Your don´t need follow all details. You must make compromise because you don´t have all same mediums, stensils, paints or nothing. But that make this interesting - and everyone work will be different!

Aloituspisteeni - my starting point


Vaihekuvia en tule tarjoamaan!


Miten tässä nyt malttaa odottaa seuraavaa videota... IW 02 ilmestyy 21.1.15. Odottavan aika on tunnetusti pitkä! No tässä odottaessa voisi vaikka gessota seuraavan aukeaman valmiiksi!

How I can wait to next Inspiration Wednesday?? It will come 21.1.15 and always waiting time is so loooooonnnnggggg!! Maybe I go and put layer of gesso on next page - after that I´m ready!

Kiitos kun kävin piipahtamassa!
Thanks your visit! See soon again!

Taru / Jehko

2 kommenttia:

Chark kirjoitti...

cool! great texture!

noora jaakkola kirjoitti...

Vau! Kuullostaa mielenkiintoiselta! Ei vaan ole aikaa nyt oikein askartelulle:/