3. tammikuuta 2015

Inspiration Wednesday + 2015 + Donna Downey!

Tästä vuodesta on pakko tulla upea. Siis kertakaikkisen mahtava!

Ai miksi voin olla siitä nyt jo niin varma!!

Sillä minä yhtenä monena muiden joukossa päätin ilahdutta itseäni Donna Downeyn opeista ja opetuksesta. Tilasin itselleni nettikurssin, joka on nimeltä Inspiration Wednesday!! JOka toinen keskiviikko tulee video oppeineen, vinkkeineen josta inspirioituneena, teet oman työsi!! Mikä erityisen ihanaa, niin moni muu askarteluystävä ihastui, rakastui, innostui samasta ideasta!!

Vielä kurssille mahtuu mukaan...

 Kuva otettu Donna Downeyn Studion sivuilta

Klikkaa tuota kuvaa ja mene ilmoittautumaan. Investointi ei oikeasti ole kallis - alle 30e!! Vuoden kurssista, 25 ohjetta... Ilmoittautua voi mukaan siihen asti kun kurssit alkavat ja ensimmäinen päivä on 7.1.15!!

Olemme jutelleet osallistujien kesken vaikka mistä ja erityseisti on keskustelua herättänyt se, että mihin/miten työmme teemme. Donnalla itsellä on tapana tehdä itse kauniita paksua pullistelevia Juornals kirjoja. Ja tämän kirvoitti sitten osalla myös inspiraation tehdä oma kirje itse. Osa meistä jopa innostui ostamaan ohjeen siihen, miten tehdään se kirja/albumi Donnan tyylillä. Minä tietysti muiden mukana!! No ohje ei ole hinnalla pilattu: 5 dollari!! Ohjeen saat tilattua täältä!

Ja miltä se mun tekemä albumi nyt sitten näyttää?? NO tältä...

Joten tässä nyt sitten pistetään välineet ja vermeet stand by tilaan ja odotetaan malttamattomana ensimmäistä tuntia! Tuletko sinäkin mukaan iloisen huikeaan kokemukseen!

Tammikuisin sade terveisin

Taru

3 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Upea on kirja. Kangas niin mahtavaa. Mulla on sellainen fiilis, että joutuu tekemään ainakin toisenkin kirjan, koska se oli aika hauskaa.

Lena Holmström kirjoitti...

Ihan mielettömän upean kirjan olet tehnyt. Kangas ihan nappivalinta. Vuodesta tulee huikea , siitä olen varma.

Lintsi kirjoitti...

Vautsi, näyttääpä hienolta! :) Odotan myös innolla kurssin alkua!