23. joulukuuta 2014

Uudistunut työhuone ja uusi tv-huone!

Niin se projekti sitten eilen valmistui.
Meinasi usko loppua, mutta valmista tuli.
Nyt ei sitten ei passaa dokumentoida, miltä näyttää keittiö ja eteinen juuri tällä hetkellä. Ne on samassa suhteessa kaaoksessa kuin tämä muut huoneet! Mutta niiden kimppuun tänään illalla!

Meillä oli olohuone ja tässä ennen kuvia parit. Tässä näette samalla miltä näyttää meidän koti PartyLite sesonkin loppuvaiheessa: laattikkomereltä ja pussimereltä!Ja nyt meillä on tv-huone (ex. työhuoneeni) ja siellä näyttää nyt joulun tunnelmissa tältä:No sitten tuo työhuone kuvattuna juuri ennen projektia (todella kaaoksessa, hyvä kun kävelemään mahtui)Ja millainen työhuone + makuuhuone minulla nyt on. Meillähän olohuoneesta tuli sitten minun tilani.
AIka isoa karsintaa ja harkintaa käytiin tässä projektissa askartelutavaroiden suhteen. Totuus on, ettei paljon ei voi väittää, että puutteita olisi!


 Työpisteeni kuvattuna tv-huoneen ovelta.
 Toinen sivu samasta kuvauspisteestä.
 Klaffi ja sänky löytyy myös paikanpäältä. Klaffi on sellainen ryjänkeräyspiste aina.
 Työpisteeni edestä päin.
 Leimasin hyllyni!
 Kakluuna ja PL hylly!
 Siellä niitä askartelukamoja on hyllyt täynnä.
 Tässä kärry nro 1... maalit, stainit, mistit...
 Ja nyt hankin kärry nro 2, ja tässä on tökötit, gessot, pastat sun muut tatinat ja ne mistit jotka ei enää tuohon toiseen mahtuneet.
Tässä on mun makuusoppeni. Se vie niin vähän tilaa kuin mahdollista. Kissat pitävät seuraa minulle pitkin päivää ja ikkunasta tulee maisemat Maalaamontielle.

Ja sitten loppuhommine kimppuun, että joulu voi tulla. Mitään suurta ei ole onneksi enää hommana... köökin ja eteisen siistiminen ja Hanna-Tätien leipoiminen. Joten eiköhän se joulu huomenna tule ihan rauhallisissa merkeissä. Mutta eiköhän me nähdä vielä ennen joulurauhaa!

Kiitos kun piipahdit!

Taru / Jehkotar

2 kommenttia:

Majan Molla kirjoitti...

Hyvältä näyttää!
Rentouttavaa joulun aikaa!

-R- kirjoitti...

Vautsi vau! Naurattaa tuo kärry! Mulla on samainen kärry ja juuri pähkäilin, että mitäs nyt kun tilaloppuu. Sitten näin eräässä blogissa idean bygel -ikeapurkeista sinne päätyihin ja voila, niin laajeni mun kärry, ja reunoille laitoin sabluunat ja stanssit ässäkoukuilla, joten ne on nyt poissa seinältä ja saan sinne lisää tilaa... Mua vaan huolestuttaa se kun AINA tarvitsee lisää tilaa...