7. marraskuuta 2013

7.11.2013 skräpättyä ja avajaisia

Tänään päivä alkoi sillä, että julkaistiin uusin haaste Skräppihetket haasteeessa. Haaste on jo numeroa # 21 ja teemana on "päivä numeroina". Sisältöä ei todellakaan ole liikaa sidottu, vaan voitte tulkita sen ihan vapaasti. 

Minun tulkintani...
Sivuni kertoo siitä kuinka elän kalenterini tai pitäisikö sanoa kalentereideni kanssa 365 päivää vuodessa...* * * *

Sitten oliki haettava äitini kyyttiin ja matkasimme Metrotukun jouluavajaisiin. Muutaman vuoden tauon jälkeen olikin paljon tuotemaistajia paikalla ja paljon bongattiin hyviä hankintaideoita tulevaa varten. Maha kylläisenä siis sieltä pois - itse en ostanut kuin joululahjanameja muutamalle sukulaiselle! Sieltä sitten muille asioille kaupungille...

* * * *
 Kotiin tultuani sitten olikin iloinen uutinen facessa, eli Sodaliciouksen tytöt Puolasta. Heillä oli niin upea workshop kevään Intohimona skräppäyksessä ja harmitti valtavasti, etten osallistunut kuin toiseen. Ja nyt se mahdollisuus on meillä kaikilla osallistua kursseille 25 ja/tai 26.11.2013. Ilmoittautusin jo tiistaisen kursseille, vaikka hieman vaatii vielä järjestelyä, että pääsen paikalle. Majapaikkakin pitänee varmaan etsiä... poikien isä kun lupasi jo ottaapojat, niin mulla olisi sitten rauhaisa kotiinpaluu mahdollisuus. Kiitos Mira ja Amalia! Wau!!

* * * *

Iltasella oli minulla taas vuoro esittelyn pidon.
Pidin kutsut ihanan Päivin luona, joka on moni lahjakkuus. Intohimoinen sisustaja, osaava käsistää niin ompeluiden kuin muidenkin kanssa... jostain syystä meidän puheet päättyi Marko Paanaseen... ja etät joku muistutta ja jotain... levottomasti meni... joten se juttu jääköön sinne... mutta ihana rento kutsuilta oli taas!

* * * *

Täällä kotona tajuan, että minulla on iso kasa töitä kuvattuna, jotka jonkun pitäisi ehtiä muokata ja julkaista ennen kuin deadline menee umpeen.... 

tässä työ jonka olen julkaissut ajoissa omassa kohteessaan, mutta blogiin ei ehtinyt aikarajoissa. Eli viime viikon CSI haaste # 95 tässä minulla tulkittuna:
Oikke mukavaa torstain jämiä ja loppu viikkoa!

Jehkotar


Ei kommentteja: