19. lokakuuta 2013

Lauantaiset kuulumiset & Korttitalkoissa skräpättyä!

Alkaa olla syys kiivaimillaan - meikäläiselle niin tuttua - mutta silti onneksi joukossa on pieniä ihanan rentoutumisen hetkiä. Tänään vietin sen rentouttavan hetken Osaava Nainen messuilla Turussa. Lähdettiin Erjan ja Pian kanssa liikkeelle ja heti narikan edessä törmättiin Maissiin. Siinäpä meni sitten 4 tuntia iloisessa seurueessa aikaa. Tehtiin hyviä hankintoja niin askarteluun, kuin muuten. Itse ostin ainakin yhden joululahjan - oli muuten ensimmäinen ostettu lahja. Hiljaa hyvää tulee!

Messut oli hyvät ja monipuoliset - tykkäsin. Siellä kun ei aikaa vain mennyt kuin 4h, niin siitä mentiin sitten vielä Pian ja Erjan kanssa Myllyyn. Siellä tsekatiin Inspiraatio-niminen askartelukauppa (sieltäkään en tullut tyhjin käsin) sekä Tiimari (sieltä tulin tyhjinkäsin). Sen lisäksi käytiin syömässä hyvät ruuat Ricossa ja sitten ajeltiin kotiin. Loppu illan taidan mennä viettämään sohvalle takkatulen ääreen... nauttimaan olosta vain!

Ostoksia en nyt kuvaa - ostin aika paljon skräppipapereita ihania vintagehengisiä ja vintegekuvia. Sitten parit leimat, jokunen (khöm.... ) timpan maski ja pari pientä juttua.... ihan peruskamaa tuli siis hankittua.

Yksi päivä oli niin ihania nuo meidän kisut saunalla... heitä viihdytti kärpänen! Olin pistämässä pyykkiä kuivumana ja ihmettelin mikä kisuille tuli. NÄmä kaksi neitiä Ruska ja Zorro olivat niin vieri vieressä tuijottamassa samassa asennossa tätä kisua!


Äkkiä äkkäsin, että videokuvaa pliis..

ja siitä tuli tälläinen pätkä sitten iloksemme...


Tämän leiskan tein ihan muuten vain Korttitalkoissa syyskuussa!


Hieman gessoa, maskausta...
kuva, koristeet...
ei mitään extraa...

Mukavaa loppu viikonloppua kaikille. 
Minä olen sitten sorvin ääressä jo huomenna kahden esittelyn verran!

Jehkotar

1 kommentti:

Pihku kirjoitti...

Ihana video!!