16. lokakuuta 2013

RaumaSkräppi II seuraavaksi Raumalla 3.11.2013!!

Peruttu tilaisuus

HUOM!! VIimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 20.10.2013. Vielä puuttuu 3-4 henkilöä/kurssi, joten nyt naiset mukaan viettämään iloinen kurssipäivä!

Keväällä pidettiin varsin onnistunut tilaisuus nimeltä RaumaSkräppi ensimmäistä kertaa! Asiasta innostuttiin sen verran, että jo keväällä buukattiin uusi päivä kalenteriin. Nyt aika alkaa hehkuttamaan ja mainostamaan!

Päivä sisältää kaksi kurssia (klo 11 ja klo 15), joiden välissä omakustanteisesti syödään!
Kurssien pitäjät tulevat tuolta pääkaupunkiseudulta eli Emmo ja Riikka! Kurssien sisällöstä, maksuista yms vastaa täysin kurssien pitäjät itse - heille myös ilmoittaudutaan. MInä olen ainoastaan tässä apu puuhanaisena lähinnä tilan järkkääjänä ja kurssitajat tänne kutsuneena!

Klo 11 aloitamme Emmon osuudella! Alla tieto mihin ilmoittautua!
art_journal.jpg
Ruokatauko klo 14-15 (jos tulijat haluaa, niin tilataan taas pizzaa sun muuta ovelle kannettuna! Minulle ruokatilauksensa voi sitten maksaa pankkikortilla, niin on näppärää)

klo 15 jatkamme Riikaan kanssa


"Heart full of song" - Tiilivuorentupa, Rauma 3.11. klo 15-18
Alkoholimusteet jäävät usein vesi- tai öljyliukoisten musteiden varjoon. Niillä kuitenkin pystyy työstämään montaa materiaalia ja luomaan hienoja efektejä. Tällä kurssilla käytetään alkoholimusteita niin taustan tekoon kuin koristeisiinkin. Kurssilla käytetään musteiden lisäksi mistejä ja gessoa.
Kurssin hinta 34 €/hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 8. Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille. 
Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin(a)gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi tulee maksaa ennakkoon. Ilmoittautumisaikaa on 20.10. asti. Samana päivänä myös Minnan kurssi aamusella!

****************************************
Kurssit on Raumalla osoitteessa Tiilivuoren tupa, Tiilivuorentie 9!
Paikka on 8 tieltä n. 300 metriä, joten todella helppo tulla!

Itse tulen kursseille mukaan myös!

HUOM!!! Jotta päivä toteutuu, niin molempii kursseihin tarvitaan väh. 8 osallistujaa - nyt naiset liikkeelle!

 Tervetuloa mukaan myös minunkin puolesta!

Jehkotar

1 kommentti:

Arja L kirjoitti...

Molempiin ilmoittauduttu :)))