26. heinäkuuta 2013

Kesäinen viikko takana ja hieman ohjelmaa vielä edessä!

Minä, joka aina olen sisällä ja tietokoneella niin on ollut hieman erilainen viikko!
Viikko alkoi viime perjantaina kun rakas ystäväni Maarit tuli Espoosta kylään viikonlopuksi. Meillä oli ohjelmassa ystävämme polttarit lauantaina, joten aikaisin aamulla olimme siis liikkeellä jo... Morsmaikku sai kyytiä aamu klo 10 lähtien Porissa!

Päivä sisälsi pakokaasua, kultuuria, liikuntaa, aurinkoa, kauniita maisemia, naurua...
Päivä oli hauska, iloinen ja aurinkoinen. Iltaa vietimme mökillä saunoten ja nautiskelle, silloin sade tuli tehostamaan meidän iltaa. Mutta se ei haitannut. Mökkeilimme näissä maisemissa!
Sunnuntaina otettiin Maaritin kanssa rennosti ja löhöiltiin sekä käytiin hieman kiertelemässä Raumaa!

Maanantai ja tiistai meni hieman hommia tehden ja asioita järjestäen!

Keskiviikkona Maaritilla oli niin ikävä takaisin Raumalle, nyt saapui kera miehensä Vellun! Ohjelmassa oli parit Tupperware esittelyt, seurustelua, Pitsiviikolla käyntiä Wanhassa Raumassa... ja hauskaa oli... ulkoilua, seurustelua... ah, kun sielu nautti. Torstaipäiväksi tuli seuraamme myös Tanja!

Jälkimmäiset Tupperware kutsut oli meillä - meillä on yhteistyösopimus - Maarit meillä Tupperit, minä siellä PartyLitet :D


Tänään perjantai aamulla Espoon väki lähti jatkamaan lomareissuaan eteenpäin. Mulla oli vuorostaan toiseksi viimeinen kesälomapäivä POikien kanssa. Pojat kun siirtyvät huomenna isänsä luokse viettämään kesälomaa 16 päiväksi. Palaavat kotiin juuri vuorokautta ennen kuin koulu alkaa.

Joten vikan tosikesäloman kunniaksi käytiin Pärskällä uimassa ja ottamassa aurinkoa ja !

tietysti kaupungilla Mustan Pitsin Yön hulinoissa - toki jo ihan alku illasta.
 
Innoistuin kuvaamaan muutaman liikkeen kyltinkin
Nyt ollaan vaan rentouduttu kotona tämä ilta

Aamulla saankin pakata sitten poikien kamppeet... ei tarvitse kuitenkaan kotona yksinäisyydestä kärsiä. Huomenna 7 naisen kanssa viettämään perinteistä kesäiltaa Pihkulle ja sunnuntaina onkin taas akkakööri. Joten loma jatkuu edelleen loistavissa merkeissä! Kyllä mun kelpaa!!
 

Hyvää viikonloppu kaikille!

Jehko

ps. tällä viikolla tullut kuvattua tajuton määrä skräpättäviä kuvia!!

Ei kommentteja: