11. huhtikuuta 2013

Innoissani!

en tiedä onko asia ikäkysymys vai mikä, mutta minä tykästyn koko ajan kaikkeen ,jotka on retro henkisiä juttuja. en suoraan kaikkeen muoviseen, mutta värikkääseen kylläkin! Ehkä täällä taustalla muhii myös se, että olin nuorena (13-18v) aika kova fiftari ja siihen aikaan tuli seurattua ja ihannoitua tuota 50- ja 60-lukua!

Yksi lempikaupoistani Raumalla on ehdottomasti Valtava Kääpiö, jota pitää halussaan Tero Tahtonen. Tero on saman kylän poikia, missä on minunkin juureni. Vanhempani asuvat siellä edelleen - eli Rauman Haapasaaresta :D Muistan hyvin vuosikymmenten takaa Teron innostuksen sarjakuviin, joten kaikki tämä mitä Tero touhuaa nykyään, ei todellakaan ole yllätys!!!

Tero esiintyi eilen Nelosen Leijonanluola ohjelmassa uuden ideansa kanssa ja ONNISTUI!! Onnea Tero sinulle. Terolla on Valtavan Kääpiön lisäksi uusi yritys Pop Art Funnies Finland - tuttavallisemmin PAFF!!!

Kansikuva
Nämä tuotteet kun kaupanhyllylle saapuvat, niin saapuvat pitkälle myös minun kotiini! Tykkään valtavasti!

Kotisivut on vielä työnalla (aukenevat vielä tämän kevään aikana), mutta facebookista tämä ihana paikka löytyy...

Tero on tehnyt yhteistyösopimuksen upean henkilön John Lustingin kanssa - tunnettu upea tyyppi alalla. Hänenkin Last Kiss kivuilta löytyy kirjoitus aiheesta!!

Nyt jäädään odottamaan, että nämä upeat tuotteet - jääkaappimagneetit, lasinaluset, i-phonekuoret yms. saapuvat markkinoille.....

1 kommentti:

Arja L kirjoitti...

Tuntuu aina tosi upeelta, kun joku oman kaupungin yritys saa huomiota :)
Arvatenkin meillekin aikanaan jotain tuotetta ilmestyy!!!! Vaikken kovin retro-henkinen olekkaan nii nuo iskevät korkeelta ja lujaa.
Onnea ja menestystä Terolle!