30. elokuuta 2012

KOrttitalkoon lämmittelyhaaste!

Jaaha - korttitalkoot lähenee.. joka päivä lähempänä. Mäolisin normaalisti alkanut jo pakkaamaan, mutta nyt on viikon aikan niin paljon muuta hommaa ja pakkaamista tuolla PartyLite saralla, joten askartelupakkaus alkaa vasta viikon päästä :D Mutta ajoissa se on sekin.... tiedän!

Lämmittelyhaasteeseen tein tänään kortin!

Pari viikkoa tai reilukin on minun mielessäni kiertänyt ajatus hyvin simppelistä, luonnon läheisestä hääkortista. Syy siihen on se, että minulta tilattiin sellainen kortti - lahja on taidetta, keramiikkaa ja haluttiin siihen sopiva kortti. Käsintehty, mutta ei liian teollisinen, kruusattu yms..

Tänään toteutuin sitten samalla perusidealla 3 kuitenkin varsin eri näköistä korttia. julkaisen tässä nyt niistä yhten - tämä ei mene asiakkaalle, joten tämän voin julkaista. Juhliin kun on vielä aikaa!


Kortti on tehty C6 kokoon. Ekokartonkia, leima kuva leimattu Archival Ink Coffee musteella. Hieman reunoille Vintage photoa Distressiltä. Kuumaliimalla naru ympärille ja solmuun. Siis tosi simppeli. Näihin ei tullut mitään tekstiä, koska niitä ei haluttu ja antaa mahdollisuuden jokaisen itse kirjoittaa värssyn sisälle!

Leima on norjalaisen valmistajan - en muista nyt nimeä!


1 kommentti:

Riina kirjoitti...

Jee- Korttitalkoot on tosiaankin ihan pian.

Kiva kun ehdit haasteeseen mukaan. Tässä kortissa on mukava tunnelma. Ja kiva vanha fiilis :)