23. heinäkuuta 2012

Kiva päivä muuttui surun illaksi!

Meidän viimeisetkin rotat on saatettu viimeiselle matkalle!

Katrilla todettiin kasvain noin kk sitten.

Tänään huomattiin, ettei se liiku mihinkään - mieheni alkoi sanomaan, että nukkuu jotenkin oudossa paikassa.... kunnes nostettiin häkistä huomattiin, ettei sillä ole "hujumenttiä" koko kropassa. Hetken kun tutkin niin huomasin, että kasvaimen puolinen osa kehosta on halvaantunut!

Otin hänet syliini ja kun hän sai siitä mukavan asennon, niin hän rentoutui ja "nautti" viimeisillään voimilla kun silitettiin, pussattiin ja pidettiin hyvänä. Soitimme isäni apuun ja hän hakis itten molemmat rotat viimseiselle matkalle. Tänään on sitten itketty - kyllä se luopuminen on vaikeaa, vaikka sen on koko ajan tiennyt, että se tulee vastaan ihan koska vain.


Aikanaan päätin, että kun kolmannelle tulee lähtö, niin lähtee neljäskin. Ovat aina eläneet laumassa ja viimeinen olis kuollut parissa viikossa suruun! joten näin Vinku pääsi saattamaan sairasta siskoaan viimeiselle matkalle. Pidetään sitten kaikkien neljän rotan muistoksi viikolla joku päivä hautajaiset!

Tässä tunneskaalassa oli sitten pakko tunnustaa lapsille, että olemme menossa katsomaan meidän uutta kisua tiistaina. Näin saatiin NIkollekin hieman hymyä huuleen....

Mutta kaikella rakkaudella muistamme jatkossa niin Katria kuin Vinkua!

Niko sai hyvän idean tänään ja sen totoeutamme vielä kesälloman aikana - tehdään taulu rotista muistoksi!

4 kommenttia:

Raisa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Raisa kirjoitti...

voi kuinka surullista, voimia teille. Onneksi on jotain kivaa odotettavissa, että saa välillä jotain muutamkin ajateltavaa. Luopuminen on aina niin vaikeaa :(

Nanna kirjoitti...

Voi kuinka ikävää:(
Lemmikistä luopuminen on aina niin kamalaa ja surullista. Itse olemme kissaihmisiä ja kyllä itku aina on tullut kun joku on perheestämme poistunut. Meille myös tulossa kisuvauva syyskuussa,ihana odottaa.
Voimia teille ja mukava että teillekin on tulossa pieni kisunen.

Marika kirjoitti...

Ikävää, voimia teille ja hyvät muistot ovat aina sydämmissänne!