28. kesäkuuta 2012

kuulumiste kera kortin

Tänään on käyty lääkärissä. Tämä lääkäri oli uusi tuttavuus, mukava nuorehto naislääkäri. Mun vakkarilääkäri oli pääsyt kesälomalle - pahus :D Kerroin 5 päivän sairaskertomuksen, jonka jälkeen hän kuunteli keuhkot, katseli kurkun, paineli nielut, kurkkasi korvaan, tsekkasi poskiontelot ja ihan ekaa kertaa myös sieraamiini kurkattiin :P

Kaiken tämän jälkeen juoksutti hoipertelevan naisen labraan crp-näytettä antamaan. Tulos oli jotain 60 ja 70 väliltä ja toteamus, että keuhkoputkentulehdus. Ei ku uutta antibioottia olemassa olevan rinnalle - ja nyt syödään taas lisää tabuja... ne niin kivasti vatsaa täyttää.

Tänään olen saanut hieman enemmän aikaiseksi, osaksi kyllä sisulla. Alkaa jurpimaan kaiken maailman rojukasat, jotka on purkamatta. Nyt on hieman parempi mieli ja ei edes niin paha olo kun pelkäsin.

Nyt alkaa jo tuo nukkumatti kolkutella olalla. Lääkäri sanoi, että jos loppu viikon aikana en ala tokeentua, niin sitten maanantaina takaisin labraan. Sitten kyllä aion pyytää sitä mycoplasma-koetta.

Askarrellutko - niin hauskaa kuin tämä sairastelu on ollutkin, niin kaikista koomillisinta tässä on se, että olen toipilasaikana tehnyt mun Mexicon matka kansion jo liki puoleen väliin. Se kun on sellaista rauhallista istumista tv-tä katsoessa.

Mitään kuvattua ei ole plakkarissa... joten näitä "ennen sairastumista" tekeleitä on nyt sitten tarjolla...Äidilläni oli juhannuksena syntymäpäivä ja tämän kortin vein hänelle lahjaksi!

Huomenna ajattelin perhevoimin pistää hieman kämppää kuntoon.... teen minkä pystyn ja nakitan loput hommat miesväelle pienimmästä isoimpaan. Saadaan sitten kaikki olla viikonloppu lunkisti.

Sen tämä sairasteluviikko on nyt sitten tehnyt että kaikki menot ja suunnitelmat niin lauantaille, sunnuntaille kuin maannataille on peruttu :( Pakko kerätä voimia, jospa sitä jaksaisi sitten 3.7 käynnistää työ viikkonsa!


3 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Runsaskukkainen, kaunis kortti:)
Paranemisia toivotellen!

Maissi kirjoitti...

Kauniin kortin olet tehnyt :) Parempaa vointia toivotellen Maissi

TaijuS kirjoitti...

Kaunis kortti!
Pikaista paranemista toivotellen =)