27. huhtikuuta 2011

kohti yövuoroa!

Minä olen hassu ihminen! Aina kun minun pitää suunnitella jonkun tilaisuuden koulutus tai luento, niin se syntyy parhaiten juuuri yön tunteita. Huomenna olisi vuorossa yksikönkokous joten se teitää tänään yövuoroa - eli minun eläkeläisene kalenterissa on vähintään yksi yövuoro per kuukausi! Mutta toistaalta jos se on se tuottelias hetki, niin miksi ei hyödyntäisi... :D


Tän korttin olen tehnyt jo jokunen aika sitten, mutta jäänyt muistaakseie julkaisematta - tai sitten muistan väärin - mutta menkööt! :D hero arts on leimasin!

 (minä ja katri-rotta ulkoilemassa viime viikolla)

vappu olisi sitten jo ihan tuossa edessä...
meillä vappu menee perhepiirissä ilman ihmeempää ohjelmanumeroa!
Minä varmaan skräppään tuon Amsterdam-kirjani valmiiksi!

ps. Nikolle luvattiin synttäripäivänä, että saa uuden fillarin kevään aikana, kun isoveli sai uuden pyörän viime elokuussa. Tämä on jätkän eka "kunnon fillari", jonka hän on saanut uutena. ja sitä esiteteltiin sitten tänään polleena:2 kommenttia:

Pammu kirjoitti...

Jepjep, toinen yövuorolainen täällä ;) Kaikkee voi tehdä parhaiten yöllä, mutta työ ikävä kyllä rajoittaa tältä osin elämää... ;)
Tosi kaunis kortti! Mahtisvärit! ;)

Jenni/ Paperitaivas kirjoitti...

Ihana tuo kortti, tykkään kanssa väreistä tosi paljon.. Ja toi kortin muoto, ihana kanssa ;)

Mulla kanssa tuottelian aika selkeesti yöllä.. Meitä on siis enemmänkin..
Mulla ehkä osin yö senkin takia tuotteliaampaa aikaa että pikku-apurit on nukkumassa ja saa oikeesti tehdä niitä omia juttuja... :D