20. maaliskuuta 2011

terveisiä päällikköseminaarista!

Viikonloppu tuli vietettyä riehakkaasti PartyLite kollegoisen kesken Hyvinkään Sveitsissä!
Perjantaina aloitimme priva ruokareissulla kolmen kollegan kanssa... sitten ilta oli hieman isomman kollega ryhmän kesken koulutusta - koko TaikaBisness kokoontui!!

Lauantaina kun saatiin aamupala syötyä ja käytyä seminaarikaupassa tekemässä ensimmäiset löydöt, niin oli aika mennä kaupungille piipahtamaan. Niinalle etsiittiin paitaa, mutta Sari löysi mulle kengät - aivan siis minut! PUNAISET ja niissä luki vielä PÄÄLLIKKÖ!

 
Sen jälkeen takaisin hotellille ja seminaari alkoi!
Ihanan energistä ja sellaista mahtavaa ihmisvoimaa suurella sydämellä!
Paljon ihania uutuuksia, upeita kampanjoita... WAU!!

Ilalla oli vuoro illallisen, jossa oli hyvää ruokaa ja hauskaa ohjelmaa. Kun illan pukeutumisteema oli VÄRIT! ja olin valinnut värikseni PUNAISET, niin upeat uudet tennarini pääsui mukaan mustien suorien housujen ja punaisen puseron pariksi + mun maanantaina hankittu punainen kassi!!Lepoa välillät aas ja tänään oli jälleen upeaa tunnelmaa ja uusia somisteita, tuoksu, tuotteia sekä kampanjoita trjolle. Täällä siis ollaan kotona väsyneinä, onnellisina ja hieman pää pyöryksissä!

Tässä hieman ensimaistiaisia - jos haluat kuvaston, niin pistä puumerkki alle ja emailiin osoitteesi!! Ihanaa alkavaa viikkoa!

kesäkuvasto PartyLite 2011 satoa:5 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Wow miten hienot kengät! Mun talvikengät on punaiset http://nea-idea.vuodatus.net/blog/2781295/sukat-kahdella-varrella/ mutta ei niissä noin hienoja tekstejä ole!!! :-)
ja tietysti pitää olla punainen laukkukin!

Maarit kirjoitti...

Hei, aivan ihanat kengät. Hyvä pukeutuminen. Ja miten ihania kynttiläjuttuja sinulla on. Itse sain pyynnöstä tehtyä työkaverille kortin.

Taava kirjoitti...

Mageet kengät!! Mä otan myös kuvaston, kiitos.

Maaret kirjoitti...

SIIS noi lenkkarit, JEE; ybermageet, ja sopii tyylillesi kuin nenä päähän:)Mä oon vähän kade, tosin päälliikköteksti ei ehkä kuitenkaan meikäläiselle sovi.....

Maarit kirjoitti...

voi ei, taas kaikkea ihanaa tulossa :(
kengät on kyllä just sua! :D