4. joulukuuta 2009

Joulun valmistelua osa 2!

hullu kiire jatkuu... mutta minun tapaami pitää yrittää vaan ehtiä joka paikkaan jne...

Joten tämänkin Leimailutaivaan haaste valitettavasti syntyi aivan kamalassa kiireessä tiistai-aamuna. Itse en ole tyytyväinen tähän korttiin... idea ja ajatus oli paljon parempi... :D Mutta välillä näin, täyttyy joskus kokeilla jotain ihan muuta!

Olettehan huomanneet, että LEIMAILUTAIVAAN ennakkoilmoittautumiset ovat alkaneet!! Ohjeet täällä!! Tulkaa mukaan - mäkin olen paikalle :D
Mitäs joulun valmisteluun on tänään sitten kuulunut...

* jouluverhot revitty kaapista esille - odottavat silittelyä ja huomenna ikkunoihin laittoa!

* parit jouluvat tuli tänään ostettua (tiedän tiedän... ei olisi lisää tarvinnut... mutta joku on jemmannut viime vuonna 3:n valon muuntajat TOSI hyvin)

* Kaapista vein vanhempian varastoon poistuvat PartyLite tuotteet ja samoin muita arkistointeja tehty! Siis nurkkia tyhjennetty!

* Keittiössä hieman mööbelseerattu ja pistetty kivaa esille...

* kaksi joulukorttia syntyi tuossa välissä...

Nyt sitten sänkyyn pikaisesti kääntämään kylkeä pari kertaa... huomenna uusi päivä taas!!

3 kommenttia:

Taava kirjoitti...

Tuntuu, että sun tarkoitus on tappaa ittes hommilla ennen joulua, ettet tajua koko joulusta mitään, kun se vihdoin koittaa... Ei tietty mikään aivan huono idea... jouluna kun ei saa tehdä mitään.

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

tunnustan.... mutta toistaalta jouluna on kiva maata raatona kirja kädessä ;D

Kiti kirjoitti...

Hienoa lukea että naisessa on POWERIA :D Noh ehkä tämä on sitä joulun taikaa että jaksaa enempi kuin uskoiskaan.. en tiedä taidat sä muutenki painella aika kovaa? Mutta kortista se on kiva ja nätti ja tunnelmallinen.