11. marraskuuta 2009

Kortteja messuilta!

Perjantaina kun oltiin tehty ensimmäiset leimasinhinkainnat jenkkien kaupoissa, niin päätin lauantaian demota ihan vaan extemporee niillä leimasimilla....
joka johti sitten lisä hankintoihin ;D

Tässä on taustaleimasin StampCampista ja keskellä oleva kukka myös samasta firmasta.
Tehty Masking-tekniikalla, eli ensin leimasin kukan keskelle paperia, sitten tein toisesta paperista suojan/maskin kukan päälle ja sitten leimasin siihen päälle tausta leimasimella taustan.

Kukan olen väritänyt distress inkeillä "sutaisten", ei yhtään tarkasti ja yksityiskohtia tehden. Oli mukana vain ohutta fabrianoa ja se ei kestä vedellä hieromista enempää!

Sitten hieman tyynyllä mustetta joihinkin kohtiin - eri korteissa eri kohdassa. Sitten musta kartonki taakse ja taustapaperi ja that´s it!

Tässä sitten kolme erilaista korttia samalla tekniikalla!Tämä oli aamun ensimmäinen kortti tällä lohikäärmeellä. Tässä ei ole masking-tekniikkaa, vaan lohikäärme leimattu eri paperille ja siitä sitten leikattu.Sitten siitä alkoi muovaantua se mun näköinen kortti ja se tapahtui siirtymällä helmiäiseen.
Siis tämä lohikäärme leimasin oli ihana - on Lost Coast Desings´n mallistoa. Myytiinkin sitten lauantaina messupöydästä loppuun!

Kolmesta kortista eka on embossattu kirkkaalla jauheella, kun on leimattu mustalla. SIksi hieman harmaa sävy lohikäärmessä. Muut on embossattu suoraan mustalla.Näitä pääkalloleimasimiakin tuli parit haalittuja niistä demosin myös.
Leima on Lost Coast Desingsin ja samoin teksti leimasin.Tässä sama leimasin kun edellä, mutta tausta on tehty Stamp Campin tausta leimasimella.Tämä leimasin on myös Lost Coast Desings-kaupan valikoimasta.Mitäs piditte???

ps. oli siellä myynnissä myös romanttisempia leimasimia ja niitäkin tuli haalittua.
Mutta ei ole vielä testattu!

# 393-402 / 365 project "one card on every day"
# (050) project "christmas cards of 2009"

4 kommenttia:

Piitu kirjoitti...

No voihan Vau! Mielettömiä kortteja!!! Upeita leimasimia olet hankkinut!

Maaret kirjoitti...

No kyllähän mä pidin kaikista muista, paitsi toi viimenen leimasinkuva on suorastaan pelottava, enkä itselleni haluais sitä....kortissa itsessään ei ole mitään vikaa...kyllä sä tiedät, mitä mä tarkoitan:):):):)

Maissi kirjoitti...

Todella hienoja kortteja, erityinen leimasuosikkini on tuo kaunis kukkaleimasin :)

Marsku kirjoitti...

Hienoja ovat! Varsinkin nuo lohikäärmeet ja helmiäiselle tehtynä aivan upeita! Näin messuilla teidän pöydällä tämän lohikäärme leimasimen ja heti piti kysyä keneltä se oli ja sen jälkeen tietenkin äkkiä ostamaan! Pitkään olin lohikäärme leimasimia etsinytkin! Vielä en kyllä ole kerennyt leimaamaan sillä...