19. lokakuuta 2009

Nyt se Salkku tuli !!!

Nysse tuli .....

tilasin jo syyskuun loppu puolelal itselleni tämän suurimman Rangerin Tim Holtz -salkun. Sitä Distress Ink-mustetyynyille tarkoitettua pientä olen etsinyt kissojen ja koiren kanssa... toistaiseksi turhaan.

Joten kun törmäsin tähän Custom Cropsissa, niin en kahta sekunttia enempää miettinyt ja tilasin. Tuskastus meinasi jo tulla, kun ei kuulunut - 13.10 tuli ilmoitus, että paketti lähtenyt ja tänää pojat toi sen ovelle. Eli lopulta tuli oikeasti nopeasti kun he saivat tuotteet käsistään liikkeelle. Mutta ei hätäisen ihmisen kauppa ;D
tulen luultavasti sijoittamaan tähän boksiin KAIKKI musteeni, niin niille on yksi selkeä paikka, helppo kuljettaa jne... :DKävin heittämässä kaikki musteeni sisälle. Kun sinne vielä tulee joku päivä ne 14 distress ink täyttöpulloa vielä, niin sitten on ready!!

14 kommenttia:

Pitsihame kirjoitti...

Tuo salkku on ihanuus - ihan oikeasti!
Haluaisin minäkin, mutta ehdottomasti pienempi versiö riittäisi!

Taava kirjoitti...

On muuten tosiaan iso salkku, kun mahtui noin paljon kamaa, mutta olet sä sitä hyvin varastoinutkin.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno salkku ja miten mahtavan paljon sulla onkaan kaikkia musteita! Täällä nyt yks helsinkiläisrouva vihertää koneensa ääressä...;DDD

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko oli postikulut suomeen?

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

joku 22dollaria

Nunt kirjoitti...

Juu, en pidä minään...

*poistuu mutisten kateellisena taka-alalle*

;)

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

hihii..

Riituli kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Kiva kun laitoit tän näin täytettynä esille. Olen harkinnut tätä jo jonkun aikaa, mutta en oo uskaltanut tilata, kun en tiennyt minkä kokonen tää on.

Minkä verran olen velkaa sulle papereista?

Maaret kirjoitti...

Jes, mä tykkään! Toi on tosi äimee! Ai ai, kun rupes tekemään mieli, mutta en tilaa olenhan ostoslakossa, tai siis missä ihmeen ostoslakossa :)

PäiviR kirjoitti...

Wau! Vähänkös on magee. Meillä mies lupaisi varmasti ostaa tuollaisen, jos lupaisin pitää musteeni järjestyksessä. Ja kyllähän voisin luvata, mutta totuus on vähän toisenlainen käytännössä.

jaana kirjoitti...

Uupea salkku... Miialla olen ihaillut samanmoista. Mutta käyppä kurkkaamassa blogiini, siellä on sinulle haaste.

Mervi kirjoitti...

siis täähän oli järkiostos, taas on niin siistii ja vihertää täälläkin;-))m

Kyselyikäinen kirjoitti...

Onko tämä boksi kuinka kestävän oloinen? Olen törmännyt sellaiseen palautteeseen että olisi kovin heppoinen eikä niin laadukas kuin voisi kyseiseltä merkiltä odottaa..

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

se on ohutta alumiinia - mutta tosin tiesinkin sen sitä olevan kun tilasin. Sanoisinko, että eläväinen, ei jämäkkä. Minun käytössä varmaan kestää... ei sitä paiskoa passaa :D