8. lokakuuta 2009

Koru-tehdas perustettu!

Eilisen päivän tein koruja!

Päivällä aloitin tämän "haastekorun" tekemisen - idea lähti jengillä Helmiharakassa. Nähtiin aivan upea koru siellä ja päätettiin kaikki tehdä itsellemme oman värinen versio siitä.

Heli on ollut jo nopsa ja tehnyt omansa ja nyt minun koru tuli eilen valmiiksi. Taava ja Riiviön koruja odottellaan edelleen.



Olen jo hetken haaveillut korusta, jossa on kello. Edellispäivänä tuli pari kelloa HelmiQ:sta ja eilen en sitten malttanut olla tekemättä itselleni vielä tätä korua. Itseäkin ihmetyttää, että kuinka helposti näitä syntyy. Kun sen idean saa hieman viilattua ja löytyy "se juttu", niin homm on varsin terapeuttista ja nopsaa!!

Tässä mentiin sitten suosikkiväreihini musta + oranssi. Aiemmin käytetty jo punainen+musta ja pelkkä punainen. Helmien nimet on hieman hakusessa vielä, mutta ainakin särölasia yms... olen tässä käyttänyt....

Kuvat saa isommaksi klikkaamalla...






4 kommenttia:

Taava kirjoitti...

Mä tunnetusti olen hidas hämäläinen ;-D

Riituli kirjoitti...

Jahas. Tääkin on sitten valmis.

Sinutkin on sitten haastettu. Poikkeahan blogissani.

Kirsi kirjoitti...

Sinä olet aikasta monilahjakas nainen.Upeita! Tykkään kovasti tuosta klo.mallista. Onnea uusille koruillesi. PS. oli kiva lukea vastuksiasi kyselyyn. Ja tuttu juttu tuo erilaisiin äänimaailmoihin reagoiminen sekä makustelu osio :P

Heli Matero kirjoitti...

Täällä on oltu todella ahkerana. Ihania koruja!