1. elokuuta 2009

Matka Seinäjoelle....

Eilen perjantai aamuna lähdimme todella IKIMUISTOISELLE reissulle Seinäjoelle. KOhteemme oli Taitopuoti Paperinauhan liikkeen avajaiset, mutta siitä tulee erikseen oma postaus. Tämä keskittyy matkan muuhun sisältöön!!! Matkalla oli mukana itseni lisäksi Riituli, Pihku ja Piipero!!

Matka menin varsin huomaamattomasti hyvässä hauskassa seurasssa, vaikka nälkä jengille iskikin. Nälkä saatiin menomatkalla karistettua Juustoportissa! Sieltä löydettiin kaikkea mielenkiintoista hankittavaa kotimatkalla..

Päivällä käveltiin Seinäjokea ristiin rastiin ja löydettiin paljon mielenkiintoisia paikkoja ja ennen kaikkea mielenkiintoisia harhaanjohtavia liikkeen nimiä :D Sorry Seinäjokilaiset, mutta meillä oli hauskaa!!!

Nälkähän siellä kävellessäkin tietysti tuli... yllätys... ravintola löydetty, nyt odotetaan ruokaa....Joku muukin tuli odottamaan ruokaa tai palvelua pöytämme viereen....


Jälkiruokahan on aterian pääasia.
Joten ihanaa suklaapiirakkaa otti osa (hyvä me, vai mitä Riituli ;D)Toiset sitten hyvinkin kyseenalaista juotavaa... (hyi Piiat ;D)Piipero näyttää mallia, että miten se sitten vedetään ;DKuvakavalkaadi hankinnoista, joita tuli hankittua reissulla eri paikoista....


Automme oli turvallisesti parkissa samassa paikassa koko päivän... tai niin me luultiin..
jostain syystä JOKU on täyttänyt auton takakopan kasseilla?
Olisimme tiedustelleet, että onko tekijää kukaan nähnyt?
Asia meitä hieman askarruttaa ja häkellyttää!!!

5 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Jos kasseille ei löydy omistajia... niin mulle kelpaa ;)

Riituli kirjoitti...

Kiitos Taru hyvästä seurasta. Kyllä reissu kannatti - EHDOTTOMASTI!

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

MAIJU - sorry, ne jaettiin jo iltahämärässä Rauman kaduilla. Tie sitten menikö ristiin... kukaan ei ole ainakaan valittanut!

Piipero kirjoitti...

Hehe.. Hauskan postauksen oot tehnyt. Ihan paras tää meidän palvelu-apulainen. Kuin sattuikin et just Kärpänen lentää JUST siihen nappulan päälle. Hih.
Kyllä reissu kannatti - Kiitos kivasta matkaseurasta.

Mansikka kirjoitti...

Mä kans katoin et onpas kärpänen paikkansa löytänyt. Oliskohan ihan stand up koomikko ollut?