10. kesäkuuta 2009

Mega Postaus Bostonista!

Terveisiä Jenkkilästä.

Maanantaina 2.6 pakattiin kassit autoon, mukulat mummolaan ja nokka kohti Hesaa. Yövyttiin systerin luona ja keskiviikkona heittivät meidät Helsinki-Vantaalle! Siellä oli 130 kollegaa (osa puolisoineen, kuten minäkin) ja eiku Lufthansan koneeseen ja nokka kohti Bostonia. Yksi koneen vaihto välissä Münchenissä. Ostin Hesasta lentosukat ja voinen kertoa, että vannon niiden nimeen nyt täysin!!! Matkanihan oli edustamani suoramyyntiyhtiön palkintomatka!

Ekana iltana oli vain iltapala hotellissamme joka oli The Westin Copley Place Boston. Oli sitten todella upea hotelli! Ei valittamista mistään - ei palvelusta, ei tiloista yms..



Iltapalalla hotellissa. Kaunis maisema taustalla!




Maisemat meidän hotellihuoneesta. Huoneemme oli 30. kerroksessa. Oli kyllä hulppeat näkymät!



Torstainan aloitimme ensimmäisen päivän Ducks Tours kiertueella. Nämä oli maihinnousuveneitä, joilla kierrettiin Bostonin keskustaa kaduilla ja joella! Todella loistava vetäjä meidän vaunussa (kuva alla) ja suosittelen tätä heti ensimmäisenä Boston-päivänä!



Kierros päättyi Farneuil Hall MArketplaceen.



Siellä oli mm. Quincy Market ja muita ihania ostoskujia. Sieltä löytyi vaikka mitä...



Joulukauppa - aivan ihana paikka, mutta sisällä ei saanut kuvata. Mutta en osannut ostaa mitään niistä sadoista tarjolla olevista ihanista joulukoristeista!!



Tapasin siellä mm. tämän jäyhän kaverin.

Perjantaina meillä oli maakunta ajelua eri paikkoihin...



Ensimmäinen kohde oli Plymounth, paikka jossa on PL:n pääkonttori. Tässä on kuva minusta siellä tapahtumasta.


Sieltä ajoimme Newport-nimiseen kaupunkiin. Upea ihastuttava paikka. Aivan ihania pieniä taloja. Valitettavasti oli sateinen päivä ja aikataulumme hieman petti, joten meillä ei ollut riittävästi aikaa nauttia paikasta! Upea paikka kertakaikkiaan!



Kotimatkalla päästiin mukaan jenkkiläiseen ruuhkaan ;D



Lauantaina oli koulutusta ja illalla perintein gaala-illallinen. Tässä mieheni kanssa laivan kannella!



Sunnuntaina meillä oli koko päivä omaa aikaa ja käveltiin tallusteltiin ympäri Bostonia ja shoppailtiin siinä ohessa! Sieltä löytyi myös näitä perinteisiä taloja, jossa sisäänkäynnit on kuin elokuvissa :D



Ihania pieniä pubeja, tarvernoita yms löytyi mitä uskomattomista paikoista - kujilta yms. Tämä kyseinen paikka on ihana The Rattlesnake liki hotellia, jolla oli terassi korkean talon katolla. Siellä käytiin syömässä ja jenkkiläisittäin tietysti burgeria!



Macy´s kauppa oli ihana, mutta ei paras - meidän kannalta. HAlpoja Lewiksiä sieltä ostettiin. Mä sain sieltä itselleni 55 eurolla 3 Lewikset. Enkä ole niitä ostanut 20 vuoteen :D Kaupasta löytyi myös ihania pieniä seinämaalauksia..



Hotellimme vieressä oli Bostonin kirjasto, joka oli todella upea ja iso! Sen sisäpihasta on tämä kuva - aivan upea - kuin romaaneista oleva kaunis paikka! Siellä oli kevyesti voinut viettää päivän lukien ja nauttien.



Päästiinhän me myös tekemisiin Poliisienkin kanssa - onneksi kuitenkin pyynnöstä.



Sunnuntainen pääkohde oli kuitenkin Red Sox joukkueen koti areena Fenway areena. Sattui olemaan samana päivänä vielä Red Soxien peli joten tuli todistettua oikein perus sportti autenttista tunnelmaa. Jengi meni jonona stardionille jo 3 h ennen pelin alkua ja se kaikki humu ja hulina! WAU!!! Oltiin ihan onnessamme, vaikka ei baseball olekaan meidän laji. Aito kauppa oli kyllä upea näky.



Stadionia ulkoa päin. Piti mennä kierrokselle stadionille, mutta eihän niitä sinne ollut pelipäivänä :D




Ai ostettiinko tuliaisia kotiin ja itselle... no jokunen. Tässä on minulel itselle otsamani jutut. Koko tuo sohva oli piilossa kamaa - ja siinä oli vain meidän perheen tuliaiset ja ostokset!

Niin sieltä sai tuoda 44 kiloa kamaa kotiin - 23 kg/laukku oli maksimi. Mutta useampi laikku sallittiin... joten laukkuja piti sitten ostaa ja tässä näette kaksi samsoniten matkalaukkua, jotka oli sitten pakko ostaa, että saatiin kamat suomeen! Voinen myös kertoa, että halvemmaksi tuli laukkujen ostot, kuin niiden tavaroiden lähettäminen suomeen!


joo joo... tiedän, että teitä kiinnostaa, että ostinko mitään askarteluun liittyvää... no jotain... pientä hieman... pienen pienen kaupan löysin ja sitten yhden ison. Siellä olisi ollut 2 oikein ihanaa "taivasta", mutta matkaa oli liikaa niille - päätimme ettemme tuhlaa aikaa takseissa yms liikkumiseen. ne kaupat oli 25 ja 40 mailia Bostonin keskustasta! Mutta sanotaanko, että ei kai mun sitten muualle olisi enää tarvinnut mennä...



Muutama leimasin... kaikki jotka löysin oli puukantasia. Ei mitään sikahalpoja, mutta kuitenkin hieman edullisempia kuin täällä!


Yllätys oli se, että näissä kyseisissä kaupoisas embossausjauhot eivät olleet erityisen halpoja. Joten ostin vaan paria itselleni uutta väriä. Nauhoja ja pientäå sälääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Vain pari mieluista puncheria löysin - eikä nekään mitään sikahalpoja. Lehdet oli halvempia kuin suomessa, mutta EI kylkiäisiä. Tai sitten ne oli saman hintaisia kuin täällä, mutta liki kirjan paksuisia kunnon lukupaketteja. Nämä lehdet sitten kannoin suomeen.


Pientä paperia, tarraa sun muuta tuli myös ostettua...



Näissä kävi kämmi.... japanilaista käsintehtyä paperia. En tarkistanut hintoja - ihastuin vain ja oli pakkoa saada.... khöm!! Mutta ainakin on ihanaa paperia :D

Matka oli UPEA, FANTASTINEN ja HALUAN SINNE UUDELLEEN!! Luoja tietää sitten koska se toteutuu, mutta haluan!! Ihana kyllä olla taas kotona. Pönttö on kyllä ihana sekaisin univelasta ja aikaerosta... tiedä sitä koska alkaa järki juoksemaa!

Ei mar jatkan Helmereiden kokoamista....

24 kommenttia:

Heli Matero kirjoitti...

Tervetuloa koti-Suomeen!
Kiva kuulla, että matka onnistui hyvin. Kivat "pienet" ostokset olet tehnyt.

Laura kirjoitti...

vau, mikä reissu!!! Ihana kun laitoit kuviakin sieltä. Oli tosi kiva katsella ja lukea sinun reissusta! olisipa kiva käydä itsekin tuolla :).

Marge kirjoitti...

Käyn useasti katsomassa blogiasi, mutta nyt on ihan "pakko" kommentoida, oli varmaan aivan uskomattoman hieno reissu!=) Itsekin olen haaveillut että joskus pääsisi tuonne suureen maailmaan täältä takapajulasta=) Onnittelut sinulle matkasta ja kiitos kun jaoit sen meille muillekin=)

Riina kirjoitti...

Tervetuloa takaisin. Ihanaa että matka oli onnistunut. Hyvältä näyttävät "pienet" ostoksesi...

Toivottavasti ehdimme tavata jossain vaiheessa. Olen kyllä juuttunut töihin aika pahasti seuraavaksi kolmeksi viikoksi...

Karita kirjoitti...

Wautsi kuinka ihana matka teillä on ollut!! Ja mitä ihanuuksia sieltä onkaan tarttunut mukaan :) Voi kunpa itsekin pääsisi joskus johonkin vähän pidemmälle. No, mutta olinhan mä just kaksi päivää Seinäjoella ;) Niin ja Hannelta terveisiä :)

TARJA L kirjoitti...

Wau, mikä matka ja sähän löysit sieltä vaikka mitä :)Voi,kun pääsis joskus itekkin tuonne jenkkeihin. No, toivossa on hyvä elää :)

Jaana M kirjoitti...

Hienoja kuvia olitte ottaneet ja matka tuntui että on ollut tosi kivaa ja niinhän se pitääkin olla..
Tuliaisiakin aika kivasti olitte ostaneet ja kivoja leimasimia..

Taava kirjoitti...

Loistavia kuvia, näistä sun on ihan pakko skräpätä. Ainakin on sellainen reissu, josta jo kannattaa ,-D

Susanne kirjoitti...

Kuullostaa aivan mahtavalta reissulta =) Kivoja ostoksia myös!

Maaret kirjoitti...

Kiva, että annoit meillekin pienen maistiaisen Bostonista, sitä oli kiva lukea ja katsella hyviä valokuvia:)

Taru Jehkonen kirjoitti...

Onhan noita kuvia n. 750, tuossa vaan muutamia otantoja... joudut Taava siis kuvasulkeisiin ensi viikolla!

Taava kirjoitti...

Mielelläni käyn läpi kaikki kuvat. Niitä odotellen...

Virve kirjoitti...

Wauu, kyllä on ollut hieno reissu, ihan tässä tulee vihreäksi kateudesta, ja hienoja leimoja muuten olit löytänyt! Voin vain kuvitella kuinka upeaa on ollut=O)

taru76 kirjoitti...

Ihana kuulla että reissu oli onnistunut! Näyttää upealta, sekä kaupunki että ostokset! Tervetuloa takaisin Suomen kesään : )

Iippa kirjoitti...

Oi, miten mahtava reissu teillä on ollut, wau!! Ja ihania ostoksiakin tietysti löytynyt! :)

Iloista kesää! :)

t. Iippa

Pitsihame kirjoitti...

Ihan kuin olisin käväissyt minäkin Bostonissa, niin elävästi kirjoittelit kera hyvien kuvien. "Pikkuostokset" miellyttivät myös ;D

Valaiseva ja ikimuistoinen reissu teillä varmaan olikin!

Mira kirjoitti...

Taisi olla kovasti mainio reissu. Ihania ostoksia, nuo japanilaiset paperit varsinkin :)

Leenamummi kirjoitti...

Onpa Teillä ollut ihana reissu ja kiva oli lukea juttua tuolta rapakon takaa, itse kun en sinne vielä ole eksynyt. Kivoja ostoksiakin sieltä näköjään voi tehdä!

Ritva kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! matka näytti ja oli varmasti uskomaton elämys, mukava tehdä tavallaan matka näin kotona, kun laitoit runsaasti kuvia, kiitos matkaelämyksestä :)
ja
ihania ostoksia, voi....

Pimpula kirjoitti...

WAU!!! Epäilemättä ollut ihana ja onnistunut reissu. Kivoja kuvia paikan päältä. =)

Tanlittan kirjoitti...

Kiitos eilisestä "kuvateatterista". Tässä oikein itsellä nousee matkakuume, (ihan kuin sitä ei olis aina, mutta mutta...) ;D Laitatko mulle niitten "kivojen" kauppojen osotteita viel meilillä....

Hilkka kirjoitti...

Wau, wau..onpa teillä ollut ihana reissu:) Omasta puolesta minäkin kiitän että sain täältä lukea matkakertamuksen ja katsoa ihania valokuvia. Varmasti ikimuistoinen...ja tervetuloa kotiin, tähän Suomen "ihanaan" kesään kera ukkosten ja sateiden:))

Maissi kirjoitti...

Kiitos kivasta matkaselostuksesta ja mukavaa on varmasti ollut reissussa:)

kati kirjoitti...

tosi mahtavalta matkalta näytti, olis kiva päästä tonne amerikanmaalle joku päivä :D voi että kuinka paljon ostitte sieltä, WAU :D mulla on vielä pari päivää yli 3 vkoa kreikan matkaan, jeeeah :D