25. kesäkuuta 2009

Haastan teidät kameran kera!!

Haastan teidät! Kamerat esiin!!

Oletteko valmiita??

Mitä uutta vanhaa olet aloittanut, tehnyt, kokenut TÄNÄ KESÄNÄ???

Osallistua saa aina heinäkuun loppuun asti! Hauskimmat, ihanimmat, persoonallisimmat - ehkä muistetaan jollakin!!!

Laita postaus asiasta sivuillesi ja linkki tähän postaukseen!Minä en ole ajanut fillarilla kuuteen vuoteen! Ennen sitä 3 vuotta hyvin harvakseltaan.
Ennen elin fillarini kera!

MS-tautini on tehnyt aikanaan sen, että huippasi, kurvit hirvitti ja fillaroinnin jälkeen pyörrytti, sattui päähän yms... fillarin hylkääminen oli kova paikka - olen aina rakastanut fillarointia.

Keväällä sanoin miehelleni, että olisi ihana tänä kesänä kokeila fillarointia ja jos pää kestää, niin sitten turrutaa pakarat fillarointiin.

Mies kuunteli puheitani, osti toukokuussa fillariini uudet kumit (olivat puhki). Eilen sitten otin asian itse puheeksi. Fillari kuntoon ja eiku nainen fillarin selkään!

Mikä ihana autuus ja onni tuli, kun PYSTYIN FILLAROIMAAN ilman pyörrytystä, hirvitystä ja pahoinvointia!! YES!!!

Eilen kävin sitten 15 minuutin lenkillä, tänään kävin Samin kanssa puolen tunnin lenkillä - olo ihan HAPPY!!!! YES!! Nyt tavoitteni on saada kuntoa ja pakaroita hommaan mukaan niin, että ennen heinäkuuta mennään perhen voimin fillareilla vanhemmilleni kylään. Matkaa on 10 km suunta.

Myös Niko sai eilen uuden fillarin - keskikokoisen. Keväällä saatu oli hänelle liian iso ja nyt haettiin kirpputorilta välikauteen sopiva - poika ihan SMILE koko ajan!! Kuntoa pitää hänelläkin siis nostattaa!!!

MITEN SINÄ OLET KESÄSI INNOSTANUT????????

5 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Tähän omalta osaltani on vain yksi vastaus: hurahdin kortteiluun ;P Siinä se kevät/kesä sitten on mennytkin :D

Hienoa, että pystyt pyöräilemään! Äitini äidillä oli MS-tauti ja olen koko ikäni oikeastaan kärsinyt siitä pelosta, että itse sairastuisin. Käsien koordinaatio ja näkö ovat itselleni käsityöihmisenä maailman tärkeimmät.

TARJA L kirjoitti...

Mulla vähän sama juttu. En ole fillaroinut pian viiteen vuoteen! Ennen liikuin vain pyörällä:)

Polvileikkauksen jälkeen en ole pystynyt pyöräilemään, mutta nyt polvi taipuu jo sen verran,että voisi kokeilla:D
Anopillani on myös tuo MS ja lisäksi Syringomyelia.

Anitta kirjoitti...

Uskon että hieno fiilis kun olet aiemmin liikkunut aktiivisesti pyörällä ja sitten pitkä tauko... Minä yritän myös pyöräillä ja kiloja karistaa. Poikaa odottaessa (yli 7v sitten) olin tyttöni kanssa kolarissa, pienessä, jossa auto ajoi minut ja tyttö kyydissä kumoon. Mieheni säikähti niin että osti meille toisen auton niin ompa hyvin kilot kertynyt. Ennen sitä kuljin pyörällä ja kävelin paljon. Nyt yritän kulkea töihin pyörällä, 9 km suunta. ei ihan joka päivä onnistu/ jaksa... :) Mutta hei piti vielä kysyä että olen saanut sähköpostiin viestiä että minulle on viesti, oliko se badoossa, sinulta??? onko se joku facebook tyyppinen juttu vai mikä ? En ole kirjautunut sinne vielä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä en tulisi toimeen ilman polkupyörää...kesät talvet pyöräilen vaikka omistan autonkin. Työmatkat 4km pyöräilen säässä kuin säässä. Ja edullista käydä kaupassa pyörällä, ei voi ostaa paljoo ku ei voi niitä kuljettaa.

tuulis kirjoitti...

No, onko takamus kipeä? :D

Minä en ole oikein innokas pyöräilijä, johtuen siitä että meille on ylämäki, tulee kotiin mitä kautta vain. Lisäksi polviin käy polkeminen välillä aivan älyttömästi ja ranteet on tuskassa. Tämä siis kotona, mökillä on kyllä kiva kurvailla lyhkäsiä matkoja mökkipyörällä sitten.

Mitään uutta vanhaa en ole aloittanut, tai no kävin minä Oulujärvessä uimassa toissapäivänä ja edellisestä kerrasta tuohon järveen pulahtamisesta on aika monta vuotta. Jotenkin enemmän suosin nuita pikku järviä mitä tässä lähellä on. :)