12. huhtikuuta 2009

Sunnuntain kuulumisia

Sunnuntai ehtoota! Tänään on ollut sosiaalisen askartelijahörhön tietynlainen unelma päivä!
Treffejä askartelijoiden kanssa koko päivän!!

Aamulla piipahdin Pihkun luona, jossa vietettiin tovi väritelleen ja kuulumisia vaihtean. Paikalla olivat myös Tintti ja Riituli! Kiitos ihanasta seurasta - valitettavasti jouduin pikaisesti lähtemään toisen tapaamisen vuoksi!

Tosi pitkäaikainen ystäväni Olga on ollut aina kova askartelemaan ja viimeksi kun nähdiin, niin sovittiin, että pääsiäisenä askarrellaan ja kunnolla.

Tässä kokeiltiin kaikkea, väriteltiin, koottiin korttia jne... 5 tuntia. Ihana pitkästä aikaa parantaa kaksi maailmaa ja nauttia ihanasta harrastuksesta. Kiitos Olga - kohta otetaan uusiksi! Tässä kortin kuva, jonka Olga tänään meillä teki - konkarin tuotos :DTälläisen kortin sain minä aikaiseksi. Olga oli virkannut mulle ihania kukkasia ja niitä oli tässä käytettävä heti :D Ihania!


# 124 kortti päivässä
# 62 leimat korteiksi

Käytiin eilen myös vanhemmillani ja samalla juhlittiin jälkikäteen siskoni ja hänen avomiehensä synttäreitä. Heillä on päivä likellä ja täyttävät molemmat 24v!


# 125 kortti päivässä


4 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Olgalle terveisiä, PITSIKUKAT aivan ihania!!!!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihania kortteja olet tehny! kuulosti ihanalta päivältä! itse olen todella vähän askarrellu koko pääsiäisen aikana mut olen piirelly kaavoja ja aikomus on ommella tänään!

Anitta kirjoitti...

Aivan ihania kortteja taas paljon mitä en ole nähnytkään vielä. :) Ja myöhäiset onnittelut eskarilaiselle! Minun eskarilaiseni täyttää ensikuussa. On tosiaa suosittu tuo sinun perustamasi Card Challenge. vierailen paljon muiden blogeissa ja näen osallistujien tekeleitä, hienoja sellaisia nekin. Huvää kevään jatkoa !

Lissu kirjoitti...

Hienoi kortteja kyllä saat aikaseks<3
käyhän meidänkin sivuilla joskus kurkkiis:)
http://isojoen.kukkakauppa.vuodatus.net