25. huhtikuuta 2009

Kuulumisia ja kortteja

Kuulumisia Raumalta!

Reissu on tehyt ja kyllä onkin hyvä ja virkistynyt olo! Kiitos teille kaikille ihanasta seurasta!

Torstaina menin Maaritin luokse ja siellä sitten jaariteltiin kuulumiset ja pidettiin esittely. Kilppareista juteltiin pitkään ja tämä äiti sai ideoita... jäävät nyt muhimaan myöhempää ajankohtaa odottaen!

Ajelin sieltä systerini luokse yökylään... joten jaarittelua jatkettiin puoleen yöhön!

Eilen sitten aamulla nokka kohti Vantaata ja Taavan luokse. Oli ihana nähdä rauhassa ja juttella maailma himpun verran paremmaksi. Hetken päästä seuraamme saapui Marika, sitten Riiviö ja lopulta Heli!

Tarjoilukin oli taas huippuluokkaa... Taava ruokki ja Heli hemmotteli meidän jälkkärillä! Kiitos - HYVÄÄ OLI!!

Taavan piti lähteä töihin, joten me lähdettiin Riiviön kanssa jatkamaan matkaa ja ensimmäisenä kohteemme löyti Varistolta eli

Ihania löytöjä tuli tehtyä ja ihan tarvittavia tarkkaan harkittuja hakuja!! Niitä näette kun ehdin vaan työpöytäni ääreen!!

Sieltä lähdimme Maaretin luokse kylään Riiviön kanssa! Toimin siis Riiviön hovi-lapsenvahtina ;D Ihan omasta tahdostani ja ilman palkkaa - jos hyvää seuraa ei lasketa!!

Kiitos Maaret ruokinnasta, ihanasta seurasta ja jutustelusta. Sinulla on kyllä kaunis koti, joka on ihan sinun näköisesi! Myönnän olevani hieman vihreä kateudesta - syöhuoneesi on upea, selkeä ja ah... mahdollisuuksia täynnä, kuten juttelimme!!! PS. Sorry vaan... että ne tytöt tulivat Raumalle ennen kuin teille...

Matkani alkoi päästä loppuun ja viimeinen etappi oli Eepilä! Sinne oli mentävä katsomaan kissoja... ja ne oli ihania!!!!! Upeita. Yritin kyllä maanitella, että jos joku niistä lähtisi mukaani... taisivat viihtyä kotonaan, eivät lähteneet!!

Riiviön jätin Helin huomaan ja minä pistin nokkani kohta kotia. Kotona olin iltasella 9 jälkeen ja olo oli onnellinen mutta väsynyt!!

Tässä vielä megapostaukseeni muutama kortti, jotka tehty joskus jokunen viikko sitten...

*********************

Jossain vaiheessa on tullut tehtyä myös näitä pyramidini-3D-kortteja.

# 135 kortti päivässä


Näitä leimasinsettejä on tullut hankittua 3 kpl, mutta nyt vasta eka kortti mistään. En nyt ihan tiedä, onko nuo mun leimasimia.... mutta ei hätäillä. Väritys kuivapastelleilla, teksti Unicorn-Stempelin setistä Leimailutaivaasta....

# 136 kortti päivässä
# 66 leimat korteiksi


Tämä Hänglari on leimattu - ties keneltä... Taustapaperi on muistaakseni BasigGrey, fillari K&Companyn, Teksti unicor-Stempelin.

# 137 kortti päivässä


4 kommenttia:

Taava kirjoitti...

Kiitos vaan itsellesi, että saavuit piristämään viikkoa, se oli todella tarpeen. Nyt on Tampereen seudulla käyty ja saavuttu Lahteen, enkä jaksa edes blogia päivittää. Aamupäivän aikana palataan kotiin... sen älkeen ota yhteyttä.

Maaret kirjoitti...

Kiitos itsellesi, että vierailit:) Olet aina tervetullut uudestaankin!

Marika kirjoitti...

Oli kiva nähdä paremmalla ajalla :)) ja kiitos lahjuksista :)

Heli Matero kirjoitti...

Kiirettä täällä on pitänyt, joten nyt vasta myöhäinen kommentointi. Oli todella mukava nähdä ja tavataan taas.