7. huhtikuuta 2009

Ei niin minun näköisiä kortteja *virn*

Tämän viikon haasteluonnos oli niin ihana, että olen syntynyt uusia ideoita käyttää sitä ja lisää päässä niitä on vielä. Eilen illalla toteutin kaksi ideaa... eli lisää näitä "ei niin minun näköisä kortteja" *virn*



# 120 kortti päivässä

Huopakukat ihan Sinellistä (en sitten Maaret viitsinyt huijata ;D), taustapaperi BasicGrey, kartonkia eri väreissä ja ihanaa beigeä nauhaa! En muista mistä nauhan olen saanut (ehkä Lauranb nauhakerhosta), mutta se on ihanaa!!!



# 120 kortti päivässä
# 60 leimat korteiksi

Tausta paperi on jälleen BasicGrey, leimat on StempelKeller-Unicorn tuotannosta ostettu arkki leimailu Taivaassa ja sen setin pienin liskoleimasin. Liskot on embossattu pahville.

2 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Kiva kuulla, että luonnos oli mieleinen =) Niin ihania kortteja olet tehnyt, niinkuin nämä!

Mun pitäis lähtee pikkuneidin kanssa neuvolaan ja mitä mä teen...notkun netissä =) Täytyy lähteä valmistautumaan, ettei myöhästytä...

Iloinen askartelija kirjoitti...

Hienojahan nuo kortit on ja aivan ihana tuo liskoleimasin! =) Pisti silmään jostain syystä, että sulla on molempien korttien kohdalla sama lukema. Ei minua haittaa laisinkaan, mutta aattelin vaan jos sua sattuis asia kiinnostamaan.. Aina sillon tällön käyn upeita korttejasi kurkkimassa. =)