31. joulukuuta 2008

Uuden Vuoden Haaste

Hieman on tässä uutta vuotta odotellessa eri blogeissa ollut erilaisia uuden vuoden lupauksia! Itse en lupaa mitään, mutta kuitenkin haastan itseni!

Haaste kuuluu:
Tee vuonna 2009 kortti päivässä eli 365 korttia vuodessa!
Oletko mukana ja teetkö sinäkin?

Kommentteja lukiessa - älkää ottako kramppikuumetta. Enhän minäkään tiedä montako saan valmiiksi - se on vain MINUN henkilökohtainen tavoitteeni. Yhtä hyvä tavoite on esim. kortti viikossa, tai joku mikä tuntuu itsestä hyvältä! :D

Ei väliä, teetkö ihan joka päivä korttia, mutta kun vuosi loppuu ja plakkarissa on 365 korttia, niin homma on bueno! Kuten joku tarkka ehkä jo huomasi, niin tuonne sivuun on ilmestynyt laatikossa: Vuonna 2009 tehdyt kortit! Aion vielä kirjata ylös ja tallentaa juoksevalla numeroinnilla - ettei mene liian sekaisin!

Vielä eletään tovi vanhaa vuotta ja sen kunniaksi tässä ensimmäinen kortti joulutauon jälkeen... aloitin tuolla aivan ihanalla Sugar Nellien leimasimen kuvalla - leimattu Tintiltä!Kuvassa paperi on Susannelta, olisiko Basic Greytä, tuo puu tässä toimi innoittajana, kun kokosin korttia.

Leimakuva kuva väritetty kuivapastilleilla ja kukkien keskukset kimalletussilla.

Puussa kasvaa pienien pieniä Priman kukkia ja niissä on helmen puolikkaita keskellä. Värit pinkki ja vihreä, vaikka valokuvassa tuo vihreä näyttää siniseltä. Teksti Circle it 2-sarjasta.

Pienet yksitykohdat:

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämäkin olisi hyvä haaste kyllä, mutta olen haastanut itseni tekemään jokaisesta omistamastani leimasimesta kortti. Voi kyllä olla, että samalla täytyy tuo 365 korttiakin. Ei onneksi ihan omista leimasimista, mutta onhan noita erilaisia leimatapaamisia ollut, että kuvista ei kyllä olisi kiinni...

Hauskaa uutta vuotta!!

Anonyymi kirjoitti...

Vau, on tosi hauskasti tehty tuo puu! Ihanat värit kortissa :) Ei taida meikää saada tähän haasteeseen kyllä, kun on niin kausittaista korttien tekeminen ja päivätyö & muut harrastukset vie vähän liikaa aikaa.. mutta jos tekis kortin viikossa edes :)

Anonyymi kirjoitti...

Haasteesta en kyllä osaa sanoa, 365on toooosi paljon, mutta tää korttisi on aivan ihana :) Musta on tosi kiva, kun kuvataan pieniä ihania yksityiskohtia korteista; pystyy mieltämään paljon paremmin koko lopputuloksen, kerta livenä ei voi tätäkään nähdä. Lähikuvassa tytöstä näkee heti, että väritys on onnistunut ja kaunis, kukkaset ja helmenpuolikkat upeasti esillä, viimeinen, mutta ei vähäisin silaus on toi tok.näk. sillä uudella Spellbindersin stanssilla leikattu leimakuva:) Voi että mä odotan just tota stanssia....Please, kuvaa jatkossakin näitä ihania pieniä yksityiskohtia, kun sulla on nyt se ihan uus kamerakin, kiitti :):):)

Unknown kirjoitti...

Kiva haaste olisi tämäkin, mutta tuskin saan itse joka päivä korttia tehtyä, mutta yrittäähän voisi...

Riina kirjoitti...

Ekaksi:
Hieno kortti! Toimii!

Toiseksi haasteesta:
Aikamoinen määrä sanoisin. Olen taistellut illan aikan kahden kortin kanssa, enkä saa niitäkään toimimaan.

Mutta ajatus on hyvä. Aion noudattaa linjaasi ja numeroida kortit. Loppuvuodesta on mielenkiintoista nähdä kuinka monta korttia saan aikaiseksi.

Tarja kirjoitti...

Klups, haaste on mahdoton minulle. Minun kummallinen pääni antaa ideoita vaan vapaasta tahdosta.. :% mutta koitan olla ahkera ja syventyä asiaan kerrallaan niin siten saan ehkä tuloksiakin :)) Oikein mukavaa uutta vuotta sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun upea kortti! Tosi ihana!
Minä taidan haastaa itseni siihen, että en ensi vuonnakaan joutuisi joulukortteja ostamaan. Muuten korttien teko taitaa kyllä olla ensi vuonna hyvinkin sattuman varaista ja satunnaista.

Hattua kyllä nostan jos joka päivä kortin teet!!!

Cecilia kirjoitti...

Moi!

Voi että on aivan ihana kortti, vie ajatukset jo kevääseen. On niin kauniin värinen...

Haaste ajatus on tosi hyvä! Voiskohan sitä tässä kohtaa luvata itelleen että tekis 365 korttia. Kyllä se varmasti tulee täyteen;) Vois tosiaan blogiin laittaa ns.laskurin johon merkkais kaikki mitä on tullu tehtyä...

Onnellista Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi!

Terkuin, Tiina

Susanne kirjoitti...

Kuullostaa kivalta haasteelta =) Mun henk.koht. haaste taitaa olla ensi vuodelle myös tehdä kortti jokaisesta leimasimesta mitä omistan...siinäkin on haastetta =DDD

Oikein Hyvää Uutta Vuotta!!

Maisa kirjoitti...

Kaunis kortti ja kiva blogi sinulla:)

Itse en pidä mahdottomana ajatuksena, etteikö voisi saada ensi vuonna tehtyä 365 korttia. Itse innostuin tästä haasteesta :)

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! :)

Taru Jehkonen kirjoitti...

Niin en usko minäkään joka päivä korttia väsääväni, mutta itselläni on usein tapana tehdä 2-7 päivässä ja niitä päiviä on 1-3 viikossa, joten eiköhän siinä aina yksi yhteen synny! Ihanaa uutta vuotta nim. äiti joka ei millään menisi enää ulos palelemaan vaan nukkumaan... mutta jätkät jaksaa... :D

Johanna kirjoitti...

Tähän haasteeseen yritän ottaa osaa. Näkee sitten vuoden päästä onnistuinko vai en...

Tuula kirjoitti...

Melkoisen haasteen olet itsellesi heittänyt :)

Anonyymi kirjoitti...

Hurja haaste, mutta taidan silti itsekkin haasteen ottaa vastaan, katsotaan kuinka käy, mutta koitetaan nyt ainakin. Joulukuussa sitten viimeistään hulluna vääntämään joulukortteja kun huomaa ettei tavoitteet täyty, saa naapuritkin lähettää itse tehtyjä kortteja XD.

TaijuS kirjoitti...

Minun pääni on samaa maata, kuin kaimani Tarjan, eli on päivästä kiinni miten kortin teko onnistuu. Eli tämä haaste mahtaa olla aika ylivoimainen minulle. Muuten kyllä ihana idea, saanhan sitä enemmän toisten blogeissa käydä ihailemassa, mitä useampi siihen haasteeseen mukaan lähtee :)

Tuosta kortista täytyy sanoa, että on aivan ihana tuo leimakuva! Ja värit raikkaat ja kokonaisuus todella kaunis!

Heli R kirjoitti...

Pohdin ja pohdin asiaa ja olen päättänyt tarttua haasteeseen! Saas nähdä kuin käy!!

Laura kirjoitti...

iiik! minä aion kokeilla, josko saisin niin monta korttia tehtyä. Pitäisi melkein tehdä tavoite skräppisivuillekin.. hmm...

Anonyymi kirjoitti...

Taidan minäkin koittaa tarttua haasteeseen.. En kyllä suurempia paineita ota vaikkei luku täyttyisikään, mutta kiva nähdä että montako korttia sitä tulee vuoden aikana väkästettyä... :)

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä minäkin aloitan tämän haasteisiin osallistumisen tarttumalla tällaiseen tuhdimpaan projektiin:)Joka päivä en minäkään lupaa korttia tehdä, mutta hyvässä "vireessä" voi syntyä useampikin. Kiva nähdä kuinka tässä käy =)

Anonyymi kirjoitti...

Kerrassaan upea kortti jälleen! Tuo puu on aivan mahtava. Minäkin sain joitain papereita, joissa on kiemuroita reunassa jo valmiiksi. Tosi kivoja kortteihin.

ammax kirjoitti...

Hieno haaste! Pitää laittaa hautumaan ja jotenkin muokata, koska mihinkäs minä vuoden lopussa korttieni kanssa mahtusin jos niitä ois yli 300? =)

Anonyymi kirjoitti...

Miekin itseni haastoin pitämään lukua korteista. :)