26. joulukuuta 2008

meidän perheen joulu 08

Nyt tulee mega postaus meidän perheen joulusta!!!

Aattona mentiin puolen päivän jälkeen vanhemmilleni ja 14 aikaan mentiin saunomaan. Tässä on Niko poika saunan puhtaana posket punaisena!Aattohan on tuttuun tapaan odottamista. Milloin odotetaan ruokaa, milloin joulupukkia ja milloin tonttuja ja lahjojen jakoa. Tässä muutamia kuvia siitä ajasta ja kaikista paikalla olleista!


Vanhempieni vävypojat eli Eetu ja Mika!Systerini eli poikien täti ja Sami & Niko
Pojilla edelleen niin punaiset posket, että saunan jälkeen!Äitini Imppu se tässä!Äidin äiti eli Helvi oli mukana myös!Järven sukua 3.ssa sukupolvessa. Vain tämä minun tasoni puuttuu. Eli kuvassa ovat pojat, isäni Tane sekä isän äiti Hanna!Nyt se joulupukki tuli. Niko lauloi komisti "joulupukki, joulupukki" pukille vahvalla ja selkeällä äänellä! Tilanne oli paljon odotettu. Äiti (hehee siis minä) on taustalla ihastelemassa suoritustaKuusen vierasta löytyi muutama paketti - aina 10 eri henkilön joululahjat!Ja se jakaminen on jännää touhua - ainakin mitä voi Nikon silmistä tulkita. Jännitetään, että kenen nimen se Sami siitä paketista lukee!!!

Loppukuvia ei kehtaa julkaista... se oli yhtä lahjojen repimistä ja riehuntaa! Kunnes mentiin joulukahville ja taas touhu rauhoittui. Iltasella sitten kotiuduttiin. Ja kieltämättä tänä vuonna lapset ansaistevat 10++++ merkin niin aaton käytöksestä kuin lahjojen käsittelystä! Niillä on leikitty tosi paljon ja niistä on todella pidetty!

Näin todettakoon yleinen kiitos kaikille, jotka tavalla tai toisella muistivat meitä ja meidän perhettä! KIITOS!!!

Ei kommentteja: