1. marraskuuta 2008

Siili lumituiskussa...Penny Black siili lumisateessa toivottelee iloista joulua!

Leimakuva on kaverilta leimattu! Haaraniitit nauhalle Paperinausta kuten myös teksti. Spellbindersin stanssilla tehty tagi taas Heinikasta!


Pieniä yksityiskohtia / Small details:

5 kommenttia:

Pihku kirjoitti...

Hieno!! Ihan mun värinen kortti!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Jonkin aikaa olen seuraillut blogiasi ja saanut paljon inspiraatioita omien korttien tekoon. Ihan näin aloittelijana kyselisin, että mikä tuo Spellbinders oikein on? Tarvitaanko erillinen laite, johon sitten tilataan lisäosia, vai riittääkö, että tilaa yhden setin Spellbinders stansseja ja niillä sitten saa leikattuja eri kuvioita?
Camilla

Taru kirjoitti...

Hei Camilla! Markkinoilla on erilaisia askartelijoiden "koneita" (itse käytän Cuttlebug-nimistä) joihin voi hankkia erilaisia stansseja tehdäkseen kirjaiia, suorakulmia, ympyröitä, lehtiä, tähtiä yms... siis suuri määrä erilaisia. Spellbinder on yksi tuotemerkki joka valmistaa paljon erilaisia stansseja yms. cuttlebugiin. Monen eri valmistan stanssit yms käy eri "laitteisiin". Mm. Heinikka myy Suomessa tätä Cuttlebugia ja neuvoo varmaan asiassa tarkemmin mielellään. Asiasta löytyy myös postauksia joiltain askartelijoilta, kun katsot tuota linkkilistaa... mm. nurkkaanajettu ja korttigalleria ovat sellaisia sivuja. Mukava että käyt täällä katselamassa! On aina mukavaa kun porukka käy ja viihtyvät minun lisäkseni :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta, nyt jo tajuan vähän mistä on kyse. Käyn vielä kurkkaamassa noita linkkejäkin.
Camilla

Tintti kirjoitti...

Jaaha, miten sulla näyttää noin hyvältä noi papaerit jossa on tekstiä? Mulla ne näyttää ihan erilaiselta... Ja sininen kortti ja noin hieno!