12. marraskuuta 2008

Perjantaina Tampereelle!

Tervehdys askartelukollegat!

Täältä perjantai aamuna lähtee autollinen naisia (mm. minä, Tintti, Pihku) kohti Tamperetta ja Kädentaidonmessuja! Piparminttu saapuu kanssa paikalla - eri kyydillä tosin. Joten huhuilen tässä nyt TEITÄ ihania, ketä tulee piipahtamaan perjantaina messuilla?? Että teitää bongailla tuttuja!!!

Itse olen jo ihan malttamaton ja haluisin jo lähteä.......

EDIT ke 12.11 - ihanan paljon blogituttuja tulossa messuille... perjantainakin tosi paljon :D WAU!! Nyt sitten ihmiset ahkerasti vetämään porukkaa hihasta vetämäään ja lähentelemään! Mä olen itse "iso", pitkä, isoääninen, kynityt lyhyet hiukset, joissa ei juuri nyt vahvaa punaista - vain mustaa! Kavereina mulla on 3 pientä hentoista naista :D UPEA!!!

Ja tosiaan kuten Pihku kommentoi, tämä reissu päätettiin viime vuonna marras-joulukuun taitteesa, kun mun kalenteriin mahtunut hätäisellä sovituksella! Ja kovasti menossa ollaan... kun vielä malttaisi... no tähän odotuksen tuskaan olen tehnyt tänään 9 joulukorttia, neuvotellut & juorunut puhelimessa jne... vapaapäivä mennyt kuin kohisten! Huomenna taas kiirusta piisaa!!!

15 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kiva juttu, ehkä teitäkin sitten näkee livenä :)
Perjantai taitaa olla sellainen päivä, että KAIKKI on liikkeellä silloin tai ainakin suurin osa :)

Susanna kirjoitti...

Täällä yksi vastarannan kiiski, joka menee messuille vasta lauantaina. Jättäkää lauantaillekin jotain!!! :D

Paula kirjoitti...

Perjantaista sunnuntaihin minut löytää Sinellin/Fiskarssin pisteestä. Shoppailut taitaa itsellä jäädä suhteellisen vähiin, jos sama meno on mitä viime vuonna. Ehkä nähdään :)

Maaret kirjoitti...

Perjantaina minäkin tulossa :) Maijulle just eilen sanoin, että kaikilla blogilaisilla pitäis olla jokin tunniste rintapielessä, niin vois aina nykiä "tuttuja" hihasta ja keskustella hetken ihan livenä :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

mekin vasta lautaina olemme messulla tota hamittelin tintille kun olettte perjantaina messuilla!

Minni75 kirjoitti...

Minä tulen kälyn kanssa, siellä nähdään :))))

Merja kirjoitti...

Minäkin olen tulossa perjantaina messuille! Harmittaa vaan, että pitää ottaa lapset mukaan...

Ritva kirjoitti...

Minäkin tulen - ensimmäistä kertaa tällaisille messuille ja vähän hirvittää, että karkaakohan mopo käsistä...eli tuleeko shoppailtua yli pienen varallisuutensa.....
mutta
minä tulen vasta lauantaina - ja heh, sehän olisikin hyvä, se rintanappi tms....minä kun en ole nähnyt kuin oman paikkakunnan eli näitä Jyväskylän plikkoja livenä..

Heli R kirjoitti...

Heli R ilmoittautuu perjantain messukävijöihin!! Luultavasti mulla on HPK:n collagepaita päällä ja reppus elässä! Ja eikun nykimään mua hihasta!

minde kirjoitti...

Perjantaina tulossa, ellei tää kurkkukipu ylly flunssaks. En kyl helpolla missaa tätä reissua...ja koitan tunnistaa tuttuja:)

Terhi kirjoitti...

Höh...ja me Mailan kanssa mennään vasta sunnuntaina ja te ootte ostanu kaikki kivat jutut, mutta meillä on sitten tilaa!!!Vitsi, pitäiskö ottaa lopputili, että pääsis heti paikalla kaikkiin kivoihin juttuihin...mutta eiköhän siellä sunnuntainakin ole muutama muukin meidän lisäksi...

Pihku kirjoitti...

Niimpä!! Ois jo perjantai. Tämä matkahan taidettiin sopia jo vuosi sitten :D

Sirpa kirjoitti...

Terve vaan Taru ja kumppanit, perjantaina olen messuilla minäkin, puolenpäivän jälkeen varmaan olemme perillä. Kuulema käydään jossain syömässä ennen "messuilemista";) että jaksetaan kävellä iltaan asti.

Taava kirjoitti...

Olikin kiva nähdä taas. Muillekin tiedoksi, että joka päivälle on ilmoittautunut nettituttuja, joten silmät kannattaa pitää auki.

Sirpa kirjoitti...

Moi, kiitos samoin! Vaikkei siinä paljon ehtinyt vaihtaa kuulumisia.
Tunti sitten kotiuduin minäkin. Ja nyt nukkumaan...